L’EQUIP FEMENÍ EMPATA SOTA LA PLUJA A LA PISCINA DEL CN MATARÓ

Partit final de la segona fase en el que es decidia el primer lloc de la segona fase i avantatge de piscina de cara al play-off.

El partit ha estat disputadíssim com s’esperava i, a més, s’ha jugat sota la pluja però ni així ha faltat l’emoció i l’empat a 10 final demostra la igualtat en tot moment entre els dos equips.

Les diferències han estat mínimes arribant en moments puntuals als dos gols de diferència: 2-0 pel Mataró a 4’45 del primer període, 5-7 pel nostre equip a 2’51 per acabar el tercer període i la darrera avantage 6-8 a 5’56 per acabar que semblava donar una important avantage de cara al final. No obstant les mataronines han reaccionat ràpidament i han empatat a 8 a 4’37. Al final les nostres jugadores s’han avançat a 2’53 per acabar (9-10) però a la jugada següent a tornat l’empat. Al final una jugada per banda però el marcador ja no s’ha mogut.

Parcials: 2-1, 1-2, 3-4, 4-3
Golejadores: amb 3 gols Nona Pérez i Maartje Keuning, amb 2 Catharina van der Sloot i amb 1 Maica Garcia i Judth Forca.

Amb aquest resultat les nostres jugadores han acabat la Fase Regular en segon lloc i el factor piscina serà favorable al CN Mataró.

El Play-Off semifinal queda de la següent manera:

-CN Mataró – CE Mediterrani
-CN Sabadell – CN Terrassa

Esperem trobar-nos a la final amb el guanyador de la primera semifinal.