L’EQUIP FEMENÍ DISPUTARÀ DEMÀ LA FINAL DE LA COPA CATALUNYA

Waterpolo – Avui el primer equip femení ha disputat a la piscina del CN Mataró ha disputat la semifinal de la Copa Catalunya davant del CE Mediterrani. A més la nova jugadora italiana Sofia Giustini ha debutat amb el nostre equip.

El nostre equip disputarà la final després d’imposar-se per un clar 19 gols a 11 guanyant clarament tots els parcials excepte el tercer que ha empatat a 2.

Després d’un inici igualat fins l’empat a 2 les nostres jugadores han aacabar el primer parcial amb dos gols d’avantatge sobre les de Sants (6-4). Els gols els han marcat: Mati Ortiz, Sabrina Van der Sloot, Maartje Keuning, Sofia Giustini, Maica Garcia i Ona Jurado.

El segon parcial ha estat contundent i el nostre equip ha augmentat la diferència fins els 6 gols (12-6). En aquest parcial les golejadores han estat: Irene González (2), Paula Leitón, Sabrina Van der Sloot, Maartje Keuning i Maica Garcia.

A la represa s’ha entrat en una fase de control amb 2 gols per banda i, per tant, s’ha arribat als darrers vuit minuts amb la mateixa diferència de 6 gols al marcador. Maartje Keuning i Judith Forca han marcat els dos gols que posaven el 14 a 8 al marcador.

I al darrer quart les nostres jugadores han apretat una mica i han pujat en 2 gols la diferència amb el marcador final de 19 a 11. Els 5 gols els han marcat: Bea Ortiz (2), Sabrina Van der Sloot, Maartje Keuning i Irene González.

Parcials: 6-4, 6-2, 2-2, 5-3
Golejadores: amb 4 gols Maartje Keuning, amb 3 Sabrina Van der Sloot i Irene González, amb 2 Maica Garcia, Bea Ortiz i amb 1 Mati Ortiz, Paula Leitón, Sofia Giustini, Judith Forca i Ona Jurado.

La final serà demà a la piscina del CN Mataró amb l’anfitrió que s’ha imposat clarament al CN Terrassa per 16 gols a 7.

Demà serà la primera final contra el rival esperat. Molta sort!!