L’EQUIP FEMENÍ CEDEIX DAVANT DEL CN MATARÓ

Waterpolo – Partit avançat de la jornada 9 davant del CN Mataró a casa i amb el guió de sempre.

A les darreres temporades els partits contra les maresmenques són sempre molt igualitats i es decideixen al final.

Avui el nostre equip no ha comptat amb les jugadores Irene González Sofia Giustini dues peces importants de l’equip i això s’ha notat.

El partit ha començat amb un gol de les visitants a 6’06 i, a partir d’aquí, han agafat la iniciativa. Sabrina Van der Sloot aconseguia empatar a 1 a la següent jugada però dos gols, pràcticament seguits del Mataró posaven un 1 a 3 a 1’29. Un gol per banda deixava el primer parcial amb un marcador de 2-4. El segon també l’ha fet la Sabrina.

El segon parcial s’han intercanviat dos gols per banda i, al descans, s’han mantingut els dos gols de desavantatge. Primer Bea Ortiz i Judith Forca de penal han aconseguit marcar en aquest segon parcial.

A la represa després d’un gol per banda les visitants han tornat a marxar per tres gols 5 a 8 a 5’38 i la situació es complicava. Paula Leiton ha marcat l’únic gol del nostre equip.

El darrer parcial no ha començat millor i les visitants han posat el 5 a 9 a 5’32 i la diferència era molt important. A 1’21 Maartje Keuning posava el 6 a 9 i, en el darrer minut, un gol per banda han deixat el marcador amb el 7 a 10 final. El darrer gol l’ha marcat Maica Garcia.

Parcials: 2-4, 2-2, 1-2, 2-2
Golejadores: amb 2 gols Sabrina Van der Sloot i amb 1 Paula Leiton, Maartje Keuning, Maica Garcia, Judith Forca i Bea Ortiz.

Ara toca recuperar-se ja que dissabte a la tarda l’equip jugarà a la piscina del CN Terrassa quart a la classificació.