L’EQUIP ALEVÍ FEMENÍ QUART I EL CADET FEMENI SISÈ

Waterpolo – Aquest cap de setmana han disputat el seu Campionat de Catalunya els equips femenins aleví, a la piscina Regent Mendieta (CE Mediterrani) i cadet al CN Banyoles.

Els dos han tingut una sort diferent. Mentre l’aleví ha lluitat per la medalla de bronze el cadet, al perdre el primer partit, ha lluitat per les posicions del cinquè al vuitè.

L’aleví femení va imposar-se al partit de quarts a la UE d’Horta per un sol gol començant per darrera al primer parcial, posant-se per davant al segon i mantenint la diferència fins al final.

A la semifinal es van trobar davant del CE Mediterrani que va marcar diferències des de l’inici i que al final seria el campió.

I, finalment, al partit pel tercer i quart lloc el rival va ser el CN Catalunya. En aquest cas el partit va ser tant igualat que va haver de decidir-se als penals. Al final un millor encert de les del Cata va fer que s’emportéssin el bronze.

Resultats:

-CN Sabadell – UE Horta                               6-5 (Quarts de final)
-CE Mediterrani – CN Sabadell                    8-3 (Semifinal)
-CN Sabadell – CN Catalunya                       8-9 (3r-4t lloc)

Aquest equip ha mostrat una clara progressió durant la temporada.

I el cadet femení anava a Banyoles amb moltes ganes. Malauradament el partit de quarts va frustrar les aspiracions a medalla.

El CN Atl-Barceloneta va començar el partit amb molta força i va posar el marcador amb un clar 3-1 al primer parcial. Al segon un empat a 4 mantenia la diferència de dos gols al descans. Malgrat aixì les nostres jugadores amb un 2-1 al tercer i un 0-3 al quart portaven el partit als penals on les marineres van estar molt més encertades.

Això portava a disputar del 5è al 8è lloc. I el primer rival va ser el CN Mataró. I aquí les nostres van sortir clarament pel partit i se’l van emportar per 4 gols de diferència.

Finalment al partit pel 5è i 6è lloc van haver d’enfrontrar-se amb la UE Horta. El partit va ser molt igualat però sempre amb un petit avantage de les d’Horta. I al final van cedir per un sol gol.

Resultats:

-CN Atlètic-Barceloneta – CN Sabadell           13-11 (Quarts de final)
-CN Mataró – CN Sabadell                                 9-13 (5è-8è lloc)
-CN Sabadell – UE Horta                                    9-10 (5è-6è lloc)

Felicitem a les jugadores i tècnics per la temporada realitzada.

Aquest cap de setmana serà el torn de l’equip juvenil femení i dels benjamins masculí i femení