L’EQUIP ABSOLUT MASCULÍ A SEMIFINALS DE LA COPA CATALANA

Waterpolo – Dijous el nostre primer equip masculí va disputar el primer partit oficial de la temporada. A la nostra piscina van rebre el CN Terrasa en partit de quarts de final de la Copa Catalana.

Amb excepció del primer gol, en què els egarencs es van posar per davant en el marcador, el nostre equip va dominar totalment el partit. Així al final del primer parcial ja dominava per 2 gols a 1. Els gols van ser marcats per José Javier Bustos i Stefan Vidovic.

El segon parcial els nostres jugadors van eixamplar la diferència fins als 5 gols. S’arribava al descans amb el marcador de 7 a 2. I, en aquest parcial els golejadors van ser: Pep Bonet, Oscar Asensio, Fynn Schütze, Stefan Vidovic i Blai Mallarach.

A la represa va continuar la dinàmica del segon parcial fins a la meitat en què els egarencs van reccionar i van aconseguir retallar en un gol la diferència per entrar en el darrer parcial amb el marcador de 11 gols a 7. Els gols els van marcar Fynn Schütze, Alberto Barroso, Jan Pérez i José Javier Bustos.

Als darrers 8 minuts els nostres jugadors van aumentar 2 gols més la diferència deixant el marcador final de 16 gols a 10 amb gols de Alberto Barroso (2), Pep Bonet, Fynn Schütze i Blai Mallarach.

Parcials: 2-1, 5-1. 4-5, 5-3
Golejadors: amb 3 gols Fynn Schütze i Alberto Barroso, amb 2 Pep Bonet, Stefan Vidovic. Blai Mallarach i José Javier Bustos i amb 1 Oscar Asensio i Jan Pérez.

El proper dimarts 3 d’octubre disputaran les semifinal amb el CN Barcelona que es va imposar per 14 gols a 6 al CN Rubí.