LEN CUP: BON RESULTAT DAVANT DEL EN TOURCOING A L’ANADA DE QUARTS I GOL 2000 A EUROPA

Waterpolo – Aquest vespre a la piscina de Can Llong s’ha vist un bon partit d’anada de quarts de final de la LEN Cup.

El rival ha estat l’equip francés EN TOURCOING un conjunt que ha aguantat amb distàncies màximes de 2 gols fins a tocar el descans però, a partir d’aquí els nostres jugadors han anat augmentant la diferència fins el 18 a 11. Un resultat que fa ser optimista de cara al partit de tornada.

Parcial a parcial així ha anat el partit: el primer gol ha costat d’arribar i l’ha fet Stevan Vidovic a 5’55, el segon i el tercer han pujat poc després i han estat marcat per Alberto Barroso i Stefan Vidovic. A la jugada següent els francesos han marcat el 3-1 i ha respost Alberto Barroso amb el 4-1. Abans de finalitzar els visitants han marcat dos gols i han reduït la diferència a un sol gol amb el marcador de 4 gols a 3.

El segon parcial ha estat semblant. Al començament els francesos han empatat a 4 de penal i, a la jugada següent, un gol de Kosta Averka posava el 5 a 4 i feia història: marcava el gol 2000 en competicions europees del Club des de la temporada 1992-1993 en què es va participar per primera vegada a Europa. Dos gols d’Alberto Barroso ha posat el marcador 7 a 4 a 1’27, un gol visitant i, un altre d’Alberto Barroso ha fet que s’arribés al descans amb 8 gols a 5.

A la represa primer han marcat els francesos, seguit d’un gol de Fran Valera, fins a 3 vegades i a 4’27 el marcador era de 11 gols a 8. Blai Mallarach i Jan Pérez pujaven fins el 13-8 a 44 segons. Però encara hi ha hagut temps per un gol per banda, primer dels visitants i, a només dos segons José Javier Bustos deixaven el 14 a 9 abans del darrer i definitiu parcial.

El darrer parcial ha permès augmentar la diferència amb dos gols més de diferència. Primer ha marcat Fran Valera i després els francesos han desaprofitat un penal, però gairebé un minut després un nou penal que si que han aprofitat (15-10), després ha marcat Pep Bonet, un gol francès i Blai Mallarach ha tancat el marcador amb el 17-11 final.

-Parcials: 4-3, 4-2, 6-4, 4-2
-Golejadors: amb 6 gols Alberto Barroso, amb 4 Fran Valera, amb 2 Stefan Vidovic i Blai Mallarach i amb 1 Pep Bonet, Kosta Averka, Jan Pérez i José Javier Bustos

El partit de tornada serà el dissabte 23 de març a Tourcoing amb una bona renda.

Fotografies: Víctor Castillo