L’EMPAT AL FINAL DEL PARTIT I ELS PENALS DESPRÉS HAN IMPEDIT LA VICTÒRIA EN EL PRIMER PARTIT

Waterpolo – Una veritable llàstima. Els nostres jugadors han tingut a tocar la primera victòria a la Champions a la nostra piscina. Han fet un gran partit i l’han lluitat fins el final i l’equip ha donat una molt bona imatge.
Davant hi havia un gran equip el AN Brescia, que ja va ser el gran rival a la temporada passada.
El partit ha estat jugat de tu a tu i amb molta igualtat. Al primer parcial ha començat amb un gol de Jorge J. Bustos contrarrestat pels italians amb el 1 a 1 final.
Al segon ha seguit el partit amb els dos equips apretant en defensa. En aquest cas només s’ha marcat un gol a 7.34 a favor dels italians i han anat al descans amb un 1-2 al marcador.
A la represa ha continuat la mateixa tònica. A 5.17 Guus Van Ijperen aconseguia empatar a 2 però a la jugada següent a 4.52 els italians es tornaven a posar per davant en el marcador (2-3).
I s’arribava al darrer parcial i els nostres jugadors han aconseguit trencar la defensa italiana a 5.18 amb gol d’Alberto Barroso i menys d’un minut després. a 4.26, Blai Mallarach posava l’equip per davant al marcador amb el 4 a 3. I millor es posava el partit quan Kanstantsin Averka marcava el 5-3 a 2’13. Però a 1’51 s’ha produït una jugada clau en què en l’acció defensiva a Jorge J. Bustos li ha pitat penal i seguit d’una exclusió que el portava a la banqueta. Els italians han marcat el 5 a 4 i quedava temps calia estar atents.
A 1.08 una falta en contra permetia als italians jugar amb un home de més i ho han aprofitat i a 0.53 han aconseguit empatar. Quedava temps i s’havia d’intentar i controlar el temps. Així Kanstantsin Averka ha provat el xut a 1 segon pel final però ha fallat.
Així s’ha arribat als penals que sempre és una loteria i els nostres jugadors han marcat 4 gols per 5 dels italians. Pel nostre equip han marcat: Fran Valera, Alberto Barroso, Kanstantsin Averka i Guus Van Ijperen.
Al final els de Brescia s’han imposat per 9 gols a 10. Una veritable llàstima.
Parcials: 1-1, 0-1, 1-1, 3-2 i 4-5
Golejadors: amb 2 gols Alberto Barroso, Guus Van Ijperen i Kanstantsin Averka amb 1 Fran Valera, Blai Mallarach i José J. Bustos.
Dissabte torna la lliga i el rival serà el CN Sant Feliu i es jugarà a la piscina del CN Molins de Rei i el proper partit de Champions serà el divendres 6 d’octubre a la piscina del CSA Steaua de Bucarest.