LAURA ESTER PREMI DONA I ESPORT DE L’AJUNTAMENT DE BARCELONA 2023

Club – Com cada any l’Ajuntament de Barcelona otorga el Premi Dona i Esport i aquetst any arriba a la 16a edició.

S’entreguen 5 premis:

-Mireia Tapiador: trajectòria d’una dona esportista o promotora de l’esport.
-Dona esportista: esportista en actiu, nascuda o vinculada a un club barceloní. Es valoren els èxits esportius de l’any, l’historial i els reptes o projectes de futur.
-Mitjà de Comunicació: promoure, potenciar i donar visibilitat a les dones en el món de l’esport.
-Club Esportiu: de barcelona, que promocioni l’esport femení i que treballi per reduir la desigualtat entre homes i dones.
-Dona dirigent esportiva: directiva en actiu, nascuda o vinculada a un club barceloní.

I a la nostra portera Laura Ester li ha estat concedit el premi Dona Esportista per les dues medalles d’argent als Jocs Olímpics de Londres i a Tòquio.

Han acompanyat a la Laura la Imma Pedemonte premi mitjà de comunicació per la seva trajectòria de 40 anys a TV3, al C.E. Barcelona Tsunami de hòquei en línia perquè sempre s’ha mantingut a la màxima categoria femenina estatal, a Amanda Gutiérrez, com a dona dirigent esportiva, fundadora de FUTPRO el primer sindicat de jugadores de futbol femení. I, finalment, el Premi Mireia Tapiador a la Promoció de l’Esport, ha estat per la Maria Planas Monge, jugadora de bàsquet, entrenadora, seleccionadora i directora tècnica.

Moltes felicitats a totes les guardonades!!

Han estat gurdonades com a Dona Esportista diferents dones que, en un moment de la seva carrera, han estat esportites del Club com l’Anni Espar o l’Erika Villaécija.