L’ASTRALPOOL CN SABADELL S’ASSEGURA UNA WILD CARD PER LA CHAMPIONS 23-24

Club, Waterpolo – L’equip masculí de waterpolo del Club aconsegueix una wild card per disputar la màxima competició europea un any més.

Sabadell, 31 de juliol 2023

L’Astralpool CN Sabadell masculí disputarà la lligueta de la Champions 2023-24 després que se li hagi concedit una de les wild card que la Lliga Europea de Natació tenia per assignar.
El conjunt que dirigeix Quim Colet, que va acabar la temporada passada a un pas d’accedir a la final eight de Belgrad després d’acabar en 5a posició del seu grup, podrà repetir així per segon any consecutiu a la màxima competició continental de waterpolo.
Aquesta wild card eximeix l’equip del Club d’haver de disputar la primera fase de la competició, prevista per a primers de setembre, i accedir així directament a la fase de grups.
Torna el millor waterpolo europeu a Can Llong
Una temporada més, les instal·lacions de Can Llong tornaran a viure duels de màxima intensitat entre els millors equips d’Europa de waterpolo masculins i femenins. Amb la circumstància que a nivell de seleccions es disputarà un europeu, un mundial i els JJOO de París.
El Club vol agrair a la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Sabadell, Consejo Superior de Deportes, així com a la Lliga Europea de Natació, Real Federación Española de Natación i Liga Española de Waterpolo i a tots els patrocinadors per estar al nostre costat una vegada més.