L’ASTRALPOOL CN SABADELL JUGARÀ LA LLIGUETA DE LA CHAMPIONS LA TEMPORADA VINENT

Gràcies a l’acord arribat amb l’Ajuntament de Sabadell, conjuntament amb altres institucions com la Generalitat i els sponsors de l’entitat, el Club ha acceptat la “wild Card” de la LEN

Sabadell, 19 d’agost de 2022

L’Astralpool CN Sabadell masculí de waterpolo jugarà la lligueta de la Champions League la temporada vinent gràcies a la “wild card” que li ha facilitat la LEN.

L’acord s’ha aconseguit gràcies al suport de l’Ajuntament de Sabadell, així com altres institucions com la Generalitat de Catalunya, a través de la Secretaria General de l’Esport.

De la mateixa manera, els sponsors de l’entitat també han mostrat el recolzament necessari per poder disputar la temporada vinent la màxima competició continental, sense que això signifiqui una despesa extra per a l’entitat.

Amb aquesta participació de l’equip masculí, sumat als èxits aconseguits en les altres seccions aquàtiques, el Club segueix apostant per convertir Sabadell en la capital europea dels esports aquàtics.

El Club vol fer palès l’agraïment a l’Ajuntament de Sabadell, a la Generalitat de Catalunya, a la RFEN, així com a tots els sponsors de l’entitat per fer possible aquesta participació de l’equip masculí a la Champions League.