L’Assemblea aprova un pressupost d’11 milions d’euros per la temporada 2018-19

El Club Natació Sabadell va celebrar ahir la tradicional Assemblea general ordinària de socis compromissaris, la primera des de feia molt temps on el Club va poder presentar uns números positius de l’entitat. D’entrada, cal destacar el benefici de l‘exercici vençut de més de 50.000 euros, amb uns ingressos de 10,5 milions, fet que suposa un augment d’un 60% per sobre del que s’havia pressupostat.

Un dels trets més destacables per poder aconseguir aquest benefici ha sigut en gran mesura als criteris de sostenibilitat que s’han aplicat a totes les gran àrees del Club. “Hem treballat per incorporar una sostenibilitat transversal a la part econòmica, al consum energètic, als servies o als esportistes d’elit” ha reconegut Martí.

Pressupost d’11 milions per a l’exercici 2018-19

La clau de la sostenibilitat econòmica del Club també ha incidit a les secciones esportives de la nostra entitat. D’aquesta manera, la seva professionalització i una acorada gestió han permès seguir apostant pel seu creixement sense renunciar a tenir els millors esportistes.

La gran obra dels nous pavellons del carrer Montcada ha permès donar un salt qualitatiu molt important, no només a nivell esportiu sinó també pel que fa a la reducció del gas energètic. Així doncs, amb l’acord del Club amb Naturgy per la instal·lació de més de 600 plaques fotovoltaiques, s’espera que la planta generi el 20% d’electricitat que necessita el centre per funcionar.

Posicionament de la Marca Club

Dins dels grans projectes esportius del Club, destaca també la integració de la nostra entitat dins del clúster de l’esport i turisme de l’Ajuntament de Sabadell, per a un desenvolupament a la ciutat. D’aquesta manera els plans del Club passen per desenvolupar un projecte que fomenti el turisme esportiu no només a la ciutat, sinó a tots els seus àmbits d’influència.

Finalment cal destacar que el Club s’ha adherit a ser membre constituent de la nova Federació d’eSports, un pas més cap a la transformació digital a la que van encaminats molts esports.