L’aleví femení a un pas de ser campiones de Catalunya

A les portes de la glòria. Les més petites de la secció s’han quedat a només un pas d’assolir el tan anhelat Campionat de Catalunya de la categoria Aleví per segona campanya consecutiva.
Aquest dissabte, per segon any consecutiu, les Fases Finals pel campionat català es jugaven a les pistes del Club.
Les locals, amb una única derrota aquesta temporada, es plantaven a semifinals a la recerca del títol i de la plaça que dóna pel proper Campionat d’Espanya.
El primer dels partits de les vallesanes les enfrontaria al CEV l’Hospitalet, un rival sòlid que va posar molt complicat el passi de les noies de blau a la gran final.
Finalment l’encontre es decidiria al cinquè set a favor de les petites del Club.
Per l’altra banda del quadre, les actuals campiones CV Esplugues, defensaven la seva corona davant Voleibol Sant Just que firmaven una gran semifinal i es plantaven a la gran final de forma contundent.
CN Sabadell 3 – CEV l’Hospitalet 2
CV Esplugues 0 – Voleibol St. Just 3
La final estava servida, l’equip local entrenat per l’Abril Pérez es mesuraria amb el seu únic botxí d’enguany, a la recerca del somni.
La primera màniga cauria del costat visitant després d’un intens freg a freg. Al segon parcial, una gran reacció local feia pujar l’empat al marcador i tot tornava a començar.
Tercer set de nou per les del Baix Llobregat que prenien avantatge i posaven un perillós 1 a 2 al lluminós. Al quart, la pressió era màxima i l’equip va anar per darrere tota la màniga.
Tot i una bona reacció a mig set que l’igualava a 9, algunes errades no forçades van deixar escapar el set i, amb ell, el partit.
L’enhorabona a Voleibol Sant Just que feia seu el Campionat de Catalunya Aleví.

CN Sabadell 1 – Voleibol Sant Just 3
Segona final perduda per les nostres noies aquest curs que, tot i doldre, de ben segur sortiran amb força per seguir treballant per millorar i assolir importants èxits en un futur no gaire llunyà.