La secció de volei comença amb força la temporada

Bon tancament d’any per la secció de Voleibol del Club Natació Sabadell en el que el treball iniciat a principis de l’actual temporada, està aconseguint pas a pas, assolir aquells objectius fixats a començament de curs.

Recentment hem tancat la nostra participació a la segona edició de la Copa España on hem tingut una nodrida representació amb sis equips de la branca femenina. L’expedició, formada per dos equips Cadets que han competit a la seu de Guadalajara i dos d’Infantils i dos Alevins a la seu de Valladolid, ha tret una gran experiència en només quatre dies de competició del màxim nivell que, sense cap mena de dubte, les farà molt bon servei per encarar la part decisiva de les seves respectives competicions domestiques.

Cap destacar la incansable feina dels entrenador destacats al torneig, Albert Iricibar, Hugo Gotuzzo, Jordi Arís, Oto Lusic, Nerea Montori i Roser Dols, sense els que no seria possible gaudir d’aquests esdeveniments.

Si bona ha estat l’aventura de Copa España per les nostres noies, els nois també han gaudit de l’èxit a la darrera convocatòria de la Federació Catalana que va celebrar a Tarragona el campionat de Catalunya per Seleccions Provincials. En categoria Infantil, sis dels nostres nois (el Quim Gonzalez, el Marcel Caralt, el Pau Moreno, l’Héctor Raya, l’Adrià Rialt i el Víctor España)  s’han proclamat campions de Catalunya com a representants de la Província de Barcelona.

També l’Adrià Rejón ha estat un fixa a les diferents convocatòries de la Selecció tot i que no ha pogut participar al Campionat per una lesió.

Les que si van poder ser-hi i amb molt bon paper, van ser la Valeria i la Marina, jugadores del nostre Cadet A i que van convertir-se en Campiones de Catalunya amb en combinat de Barcelona.

I no només jugadors/es hem aportat al Campionat, el Camilo amb els nois i l’Hugo amb les noies, han format part de l’equip tècnic que ha estat dirigint els equips durant aquesta fase final.

I la feina no ha acabat al 2017, ja que, ja ficats al present any, la Clara Caralt ha tornat de la seva gran experiència amb la Selecció Espanyola sots 17, on, després de dues concentracions a Sòria, on ha aconseguit consolidar-se com a fixa a l’equip de Pascual Saurín, que ha dipositat la confiança en la nostra jugadora com a única lliure de les seleccionades per disputar el pre-europeu de la República Txeca.

Tot i no assolir la classificació per l’Europeu de la categoria del proper mes d’Abril, la Clara, ha pogut gaudir d’una experiència única tant a nivell personal com a nivell tècnic. Ara, cal tornar a la lliga domestica per tal d’ajudar l’equip a ficar-se als play offs d’ascens.

Per tancar el resum de l’any, no ens podem oblidar del primers equips de la secció que han tancat sendes primeres voltes d’allò més esperançadores arribant a l’aturada de Nadal en 2ª i 3ª posició de les respectives lligues femenina i masculina de 1ª Divisió Nacional.

Aquesta segona volta tocarà consolidar posicions i lluitar pel somni d’entrar a la lluita per una posició d’ascens a Super Lliga 2.

Així mateix, la resta d’equips han tancat una primera volta de competició molt meritòria situant Aleví A i B, Infantil A i Infantil Masculí com a líders dels seus grups. Juvenil i Cadet A en posicions de privilegi per disputar la segona fase amb opcions de pujar de categoria i la resta de conjunts B i C en clara dinàmica ascendent que fa somiar amb fites importants a curt termini.

Mentrestant, tots aquells que d’una manera o altre formem part d’aquesta secció, continuarem treballant per assolir tots aquests somnis a final de temporada.

BONA FEINA I……SEGUIM!!