LA SECCIÓ DE TENNIS TAULA DEL CN SABADELL COMPTARÀ AMB 12 EQUIPS FEDERATS

El Club Natació Sabadell comptarà amb 12 equips federats de tennis de taula aquest nou curs 2019/2020. Divisió d’Honor masculina, Primera Nacional masculina, Primera Nacional femenina, Tercera Estatal, dos equips de Preferent, 1a Territorial, 3a Territorial A, 3a Territorial B, dos equips a 1a Divisió de Veterans i 3a Divisió A de Veterans.

La primera plantilla masculina jugarà per segon any consecutiu a Divisió d’Honor i debutarà el pròxim dissabte 28 de setembre contra el Termotur Calella a Can Llong. El segon equip, que va pujar a 1a Nacional, buscarà la permanència en la nova categoria estrenant-se a la pista de l’Esparreguera. El tercer equip masculí jugarà a Tercera Estatal i a Preferent, la màxima categoria territorial de Barcelona, el Club comptarà amb dos equips. A més, un any més, farà equip a Primera Nacional femenina, categoria d’inscripció lliure sent el primer esglaó femení a nivell estatal.

La secció de tennis taula del Club que està creixent a un ritme destacat tant a nivell social com esportiu i afronta ple de reptes el nous curs. Il.lusionats, apasionats i en constant creixement, la secció està oberta a federats i No federats de totes les edats. L’Escola de tennis taula del Club està al centre de Can Llong i hi ha entrenaments de dilluns a divendres de 17.30 a 22 hores, a més dels matins de dilluns i dijous de 9.30 a 11.30.