La secció de natació del CNS comença un nou projecte de la mà de Bart Kizierowski

Aquest matí s’ha donat el tret de sortida de la nova etapa de la secció de natació del Club. Una nova temporada que ve precedida de molts canvis tant a l’staff tècnic com a nivell de nedadors que s’han incorporat o fet baixa de la nostra entitat.

Tal com es va anunciar fa unes setmanes, amb la incorporació del tècnic Bart Kizierowski es vol implementar el nou Plà Pedrera per potenciar i donar valor a tots els nois i noies de la casa, capitanejats per  Judith Ignacio en l’equip femení i Marc Sánchez al masculí, tant pels seus valors com la representativitat dins del col·lectiu, esperant que siguin el mirall dels nedadors més joves i un exemple per a tots.

D’aquesta manera, l’organigrama de la secció queda definit així: Primer entrenador i director tècnic de la secció Bart Kizierowski, amb els entrenadors assistents Laia Tena exnedadora del Club amb una llarga trajectòria esportiva, que ho compaginarà amb grups de categories, i la incorporació de l’exnedador del Club Juan José Ulacia, medallista al Campionat d’Europa junior i finalista al Campionat d’Europa absolut, que es responsabilitzarà també de l’equip de natació màsters, secció que es vol impulsar també en aquesta nova etapa.

La resta de l’staff tècnic quedarà composat per Alex Lopez, incorporat aquest any provinent del Logroño, on n’era el Director Tècnic, i amb anterioritat entrenador al CAR on estava amb l’equip absolut RFEN. Ana Belen Palomo, també incorporada aquesta temporada, i exnedadora olímpica a Sidney 2000 i Atenas 2004, i amb gran experiència pedagògica y de formació d’equips de base. Juntament amb ells segueixen com a tècnics Alena Popchanka, olímpica quatre vegades i campiona del món, i Esteve Fontdevila que comença la seva 37à temporada com a entrenador del Club i aportarà ADN Sabadell al nou projecte.

Aschwin Wildeboer, torna a la competició

El nedador format a casa nostra més destacat que ha tingut el Club Aschwin Wildeboer, ha decidit tornar a la competició després d’un parèntesi d’una temporada. El projecte del Plà Pedrera iniciat pel Club, i la incorporació de Bart Kizierowski han fet decidir a Wildeboer de la tornada a l’equip amb la mirada posada als JJOO de Tòquio 2020.

Juntament amb Aschwin Wildeboer també s’incorporen dos joves valors de la natació espanyola com són Marina Garcia, provinent del CE Mediterrani i acabant de cursar Salut Púbica i Nutrició als EEUU, i Beatriz Gómez, del Club Galaico, amb un gran palmarès tot i al seva joventut.

Pel que fa al capítol de baixes, aquesta temporada no seguiran amb l’equip Miguel Duran, Héctor Fontabella, Alberto Lozano, Aitor Martinez, Alex Castejón, Alberto Lozano, Conrad Cerniak i Martin Melconian. Cal recordar també que Alan Cabello i Merche Peris han posat punt i final a la seva carrera esportiva.

Nova metodologia de treball

Amb el tècnic polonès arriba també una nova filosofia de treball. Una filosofia basada en la gent de la casa, amb un treball basat en dades objectives que s’extrauran dels d’entrenaments, i amb l’objectiu que els nedadors vulguin venir a entrenar al nostre Club. També s’aproparà la secció a les famílies dels nedadors amb activitats conjuntes, i sobretot es valoraran molt els aspectes socials i educatius al voltant de la natació.