La pretemporada del bàsquet, en marxa

Els equips de la secció de bàsquet ja han començat a preparar la temporada i ho estan fent sent conscients de la importància d’una bona preparació pel desenvolupament de tota la temporada.

Els equips cadets A i C femenins van ser els més matiners al participar a les Fases per accedir a Preferent dels dies 31, 1 i 2 de setembre. L’equip ‘A’ femení es va quedar a les portes d’assolir la classificació amb dues victòries sobre el CB Lleida i el Boet Mataró, però la derrota davant el Lima Horta va deixar sense premi a les de Josep Bossacoma. L’equip ‘C’, per la seva banda, va caure derrotat davant el CB Granollers i el Femení Osona, dos equips que van arribar més rodats i que van evidenciar tenir un any més d’experiència a les esquenes.

Aquest mateix cap de setmana el cadet ‘C’ masculí va fer la seva posta de llarg a la Maresme Cup, cita internacional, que va servir per posar a l’equip en línia competitiva registrant bons resultats que es van continuar el següent cap de setmana (9-11 setembre) al participar al Torneig de Les Franqueses on van participar alguns dels millors equips de Catalunya de l’edat.

Finalment, pel que respecta a les categories de formació, l’infantil ‘C’ femení va participar al prestigiós Torneig U13 de Vilafant on es va quedar a les portes del triomf final després de perdre una apassionant final davant el GEIEG Uni Girona a la pròrroga en una cita en la que hi van participar equips d’arreu de l’estat espanyol.

Pel que fa als primers equips també han iniciat la pretemporada i ho han fet amb una bona dosi d’amistosos de preparació. El sènior masculí, dirigit per un nou tècnic com és Miquel Àngel Gómez, va superar en els seus primers compromisos a la UE Horta i l’AB Vendrell abans de cedir davant la UE Sant Cugat, mentre l’equip continua progressant per arribar en bona forma al primer partit de lliga que serà dissabte 30 de setembre davant l’AE Badalonès a domicili.

L’equip femení, amb la incorporació de Josep Bossacoma i força novetats quant a jugadores, va estrenar-se amb triomf davant Bàsquet Neus però després ha sofert entrebancs davant bons equips com són SESE, Grup Barna i Escola Pia Àguiles, en uns partits marcats per les baixes per lesió d’algunes jugadores. Les noies iniciaran la lliga aquest diumenge a les 13.00 davant l’AB Premià a la Nau de Cademesa.