La JD i Chava Gómez acorden rescindir el seu contracte

La Junta Directiva del Club Natació Sabadell, i el fins ara entrenador del primer equip de waterpolo masculí, Chava Gómez, han acordat de mutu acord, rescindir el seu contracte.

Chava Gómez, ha estat l’entrenador del primer equip des de la temporada 2013-2014. Uns anys on l’equip ha obtingut el subcampionat de lliga en tres ocasions i la temporada 2017-2018 va arribar a la fase d’equips a la LEN Champions League. Volem igualment agrair la seva tasca al capdavant de l’equip durant aquests anys.

Amb aquesta decisió la junta vol iniciar una nova etapa en el si del waterpolo masculí de l’entitat on la filosofia del pla pedrera sigui l’eix central de la política esportiva. Recuperar la nbase i potenciar el primer equip, són els objectius que es marca l’entitat a mitjà termini.

Per aquest projecte, l’entitat confiarà en Quim Colet. Quim Colet va ser jugador de waterpolo i des de fa 30 anys és entrenador superior de waterpolo i màster en Alt Rendiment d’esports d’equip. Quim Colet ha estat un dels responsables d’estructurar el waterpolo a Espanya, creant un model d’èxit. Fins al 2016 ha estat el director tècnic de waterpolo de la Federació Catalana de Natació, la base del waterpolo a Espanya. A banda, ha estat tècnic de l’equip olímpic espanyol als Jocs Olímpics de Beijing 2008 i Londres 2012. Tècnic de l’equip espanyol en campionats del món, assolint el bronze a Melbourne 2007 i la plata a Roma 2009. Com a seleccionador de l’equip júnior espanyol ha guanyat la medalla d’or al mundial de Los Angeles (EUA) 1991, el bronze a Mar de Plata (Argentina) l’any 2005 i la plata a Volos (Grècia) l’any 2011. Ha assolit la plata europea a Sopron (Hongria) l’any 1992 i el bronze a Oradea (Romania) l’any 2006.

Actualment, és director esportiu de BIWPA (Barcelona International Waterpolo Academy) i responsable de la seva acadèmia esportiva.