L’EQUIP FEMENÍ GUANYA LA SEVA DOTZENA SUPERCOPA D’ESPANYA

Waterpolo – A les darreres temporades tots els partits amb el CN Mataró ha estat sempre d’alta intensitat i que no es pot donar mai per guanyat fins que acaba el partit. I aquest no ha estat una excepció.

El partit ha començat amb una gran igualtat on s’han avançat les mataronines amb el 0-1 i el 1-2 però sempre contrarrestats per gols de la Judith Forca i s’ha arribat al final amb empat a 2.
El segon parcial ha estat clarament dominat per les nostres jugadores que hamb un parcial de 4-0 posaven el marcador de 6-2 a 3’36 i, tot que les mataronines han marcat un gol a 1’40 (6-3), les nostres jugadores encara han aconseguit 2 gols més. I s’ha arribat al descans amb un clar 8-3. Els 6 gols d’aquest parcial els han marcat Bea Ortiz (2, un de penal), Sofia Giustini (2), Judith Forca (1) i Irene González (1).
A la represa la distància s’ha pogut augmentar però la Bea Ortiz fallava un penal a 4’58. I a 3.41 les visitants posaven el 8 a 4. Però a la jugada següent Sabrina Van der Sloot posava el 9 a 4 i sobre la botzina la Maica Garcia posava el 10 a 4 que semblava encarrilar el partit i el primer títol. Però amb l’equip de Dani Ballart mai es pot “blat fins que no és al sac i ben lligat”.
Arribaven els vuit darrers minuts que serien d’alta intensitat. A 7’06 no podia començar de la millor manera amb un gol de Maica Garcia (11-4), però a partir d’aquest moment les coses s’han complicat amb 3 penals en contra dels quals les mataronines n’han marcat dos i s’han posat 11-6 a 6’29, però en el rebuig la mateixa jugadora que ha llençat el penal ha marcat i es posaven a 4 gols (11-7 a 5’59).
A partit s’ha produït un intercanvi de gols (12-8) i el nostre entrenador David Palma rebia la targeta groga per protestar i nervis. Les visitants han aconseguit marcar 3 gols més però no han arribat a donar la volta al marcador i 12 gols a 11 i primer títol de la temporada.
En aquest darrer parcial han marcat Maica Garcia i Bea Ortiz.

Parcials: 2-2, 6-1, 2-1, 2-7
Golejadores: amb 3 gols Judith Forca i Bea Ortiz, amb 2 Maica Garcia i Sofia Giustini i amb 1 Sabrina Van der Sloot i 1 Irene González

Judith Forca ha estat nomenada MVP i Laura Ester Millor Portera.

Aquest és el 12è títol de Supercopa d’Espanya i es recupera el títol després de les dues darreres edicions guanyades pel CN Mataró.

Moltes felicitats a l’equip i als tècnics!!

Demà seran els nois els que disputaran la Supercopa davant del CN Atlètic-Barceloneta a la seva piscina.

Foto de les Campiones i de la Judith i la Laura. Autor: Jordi López