Jornada rodona pels sèniors del Club

Dissabte, les noies visitaven la que, sense dubte, és la pista més complicada del campionat d’enguany.
Les locals esperaven a les vallesanes amb la seguretat que dóna ser líder indiscutible i amb el resultat del partit d’anada, on van guanyar amb molta autoritat, encara a la retina, però aquest 2019, ha de començat amb les de blau més endollades que mai i disposades a vendre cada punt més car que l’anterior.

Un primer set molt lluitat i disputat fins a la darrera pilota es quedava a Montjuic després de demostrar la potència de l’atac culer i el domini a la xarxa.
Un cop posades les cartes cap amunt, tocava reaccionar i amb un gran atac per puntes, l’equip de l’André va poder recuperar terreny i demostrar que es podia sortir d’allà amb els tres punts.
A la tercera màniga, l’equip va notar l’esforç i les blaugranes van donar un cop a la taula per tornar a posar-se per davant al marcador. La davallada anímica de l’equip tot just va durar el temps entre set i set i, molt confiades en les seves capacitats, les jugadores van prémer a fons i van tornar a forçar un desempat que, aquest cop, cauria del costat blau.
Un desempat en què sempre van anar per davant i en què és var fer valer la major experiència a les pistes i una compenetració gairebé perfecta d’un equip que encara té molt vòlei per mostrar aquest curs.
CV Barcelona-Barça 2 – CN Sabadell 3 (25-22/18-25/25-17/22-25/10-15)

Diumenge, els nois entrenats pel Jordi Fernández, viatjaven a Tarragona en la que significava la tercera jornada de la segona volta i la tercera sortida de l’equip a pistes lluny de Sabadell.
La necessitat de sumar de tres en tres era gairebé imperiosa si volien sortir d’una dinàmica de dues derrotes enguany.
El rival, que va endur-se tres punts del C/ Montcada, era dels que farien picar pedra.
L’equip, molt centrat a pista i ben compensat en defensa i atac, on hem de destacar la tornada de Joan Martí després d’una llarga lesió, ha dominat al rival en el primer set que s’ha endut amb certa facilitat.
El segon parcial, ha estat més irregular i, amb un rival veterà que defensa molt ben plantat a pista, ha servit per igualar el matx i fer reaccionar als sabadellencs que han sabut lluitar de valent per tal que el tercer parcial caigués del seu costat.
Al set final, els locals han abaixat els braços i s’ha pogut tancar un partit de forma contundent i assegurant tres punts que, de ben segur, faran molta falta a final de curs.
CEVOL Torredembarra 1 – CN Sabadell 3 (17-25/25-17/21-25/12-25)