JOCS OLÍMPICS: SOTSCAMPIONES. ELS ESTATS UNITS HAN ESTAT INTRACTABLES

No ha pogut ser. La selecció femenina no ha pogut aconseguir el somni de fer-se amb la medalla d’or. Els Estats Units estan un graó per sobre i guanyar-les és molt molt difícil.

Però no s’ha de treure mèrit al que ha fet aquesta selecció. Ha lluitat per l’objectiu des del primer dia i només han cedit davant les campiones. Aquesta generació ha tingut la mala sort de trobar-se amb aquestes americanes, en altres èpoques segurament ja haguéssin guanyat l’or olímpic.

Les americanes han controlat el partit des del principi i a la mitja part ja tenien tres gols d’avantage 4-7 i a la segona part han apretat fins els 9 finals amb el marcador final de 5-14.

Destaquem l’actuació de les nostres jugadores per la gran actuació que han fet i valorar com es mereix aquesta medalla d’argent.

Després dels 7 partits disputats l’aportació de les nostres jugadores ha estat: Judith Forca amb 14 gols, Maica Garcia amb 9 i Irene González amb 3. I, per acabar, la Laura Ester ha estat una gran muralla rebutjant el 42% dels xuts que li han llençat.

Moltes felicitats noies!!

Fotografia: Equip femení torna a fer història /COE