JOCS OLÍMPICS: QUARTS EN WATERPOLO MASCULÍ I EN ARTÍSTICA DOS SETENS LLOCS EN EQUIPS

Els Jocs Olímpics de la Covid ja són història però encara ens quedava per comentar les darreres actuacions dels nostres esportistes.

Avui a la lluita pel bronze al waterpolo masculí ha començat amb el guió previst amb molta igualtat que s’ha mantingut fins al descans (empat a 5 gols). Però des del minut amb 7 segons del descans que l’equip espanyol no ha aconseguit fer cap gol tot i haver xutat una dotzena de vegades i, quasi la meitat, amb superioritat i així no es pot guanyar.
Llàstima ja que fins llavors el nivell competitiu havia estat elevadíssim. L’aportació del nostre jugador Bernat Sanahija ha estat de 8 gols i 133 minuts jugats.

Divendres i dissabte teníem el torn de la Natació Artística amb l’Ona Carbonell encapçalant les proves d’Equip.
Divendres va ser el torn de la Rutina Tècnica i l’equip espanyol va acabar en setè lloc amb una puntuació de 90.3780 lluny de les ucranianes que van guanyar el bronze amb una puntuació de 94.2685.
Finalment ahir dissabte arribava la Rutina Lliure i es va repetir el setè lloc. La puntuació va ser de 91.5333 també lluny de les ucraineses qye van repetir el tercer lloc amb una puntuació de 96.0333.
El domini en les dues proves ha estat de Rússia, Xina i Ucraïna que ha repetit en el pòdium en les dues proves.

Amb aquestes actuacions acabem la temporada. Bones vacances i molta sort de cara a la temporada vinent.

Fotografia: Equip masculí de waterpolo en un moment del partit/ COE