JOAN BARBERÀ SOLER ES CLASSIFICA PER ALS CAMPIONATS D’EUROPA DE SUÈCIA

Tennis Taula – Barberà ha guanyat els Trials classificatoris que donen una plaça directe per a la cita continental

Suècia és un dels països del món més importants en el tennis de taula i el palista del Club Natació Sabadell Joan Barberà Soler ha aconseguit la plaça directe en la categoria U15 per ser a la gran cita internacional que se celebrarà el proper mes de juliol. En els Trials celebrats a Irun, Barberà, amb el Director tècnic del CN Sabadell Alex Bocanegra a la banqueta, ha quedat primer de la cita on participen vuit jugadors i s’enfronten tots contra tots buscant la plaça directe que dona la Federació Espanyola al campió del Trials en la categoria U15. La selecció espanyola que jugarà l’Europeu en aquesta categoria comptarà amb Joan Barberà, amb el campió d’Espanya infantil i dues places per decisió tècnica.

Joan Barberà Soler, de 14 anys, entrena al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès. Aquest és el primer curs que Barberà, becat per la Federació Catalana, està al CAR. Compaginar estudis amb entrenaments i amb competicions, intentar i treballar per treure el màxim rendiment acadèmic i esportiu. I obviament formar-se com a persona i créixer en l’àmbit personal i esportiu.

Per part del CN Sabadell també va estar a Irún, el palista del primer equip Luca Khidasheli. Khidasheli, de 15 anys, ja competeix en un U19 i ha finalitzat en una més que meritòria quarta plaça. En U19 van 5 palistes a l’Europeu i Khidasheli tercer a l’Estatal juvenil i quart ara als Trials, a més dels excepcionals resultats a la Divisió d’Honor, ja ha demostrat que és un ferm candidat a ser un dels escollits per decisió tècnica. Luca Khidasheli, amb un 80% a Divisió d’Honor i ajudant al seu equip jornada rera jornada, fins i tot pot viure el mes de maig la seva primera fase d’ascens a Superdivisió. El sabadellenc porta tres temporades a CAR de Sant Cugat i l’any passat ja va estar al Campionat d’Europa en la categoria U15.