INSCRIPCIONS DIADA DEL CONSELL D’HONOR 2022

Per a poder-vos inscriure per la Festa del Consell d’Honor caldrà que seguiu els següents passos:

1) Un cop clicat l’enllaç s’obre una finestra “TROBA LA TEVA SEU”. Com que l’activitat es desenvolupa al Centre Gran Via cal clicar Gran Via.
2) Entrem a l’apartat RESERVES. I veiem que hi ha 3 apartats: Data d’avui, Centre i Tipus: Diada 22 de Maig. Anem al primer apartat i cliquem sobre la data d’avui i se’ns desplegarà un calendari.
Al costat del nom del mes hi ha dues fletxes petites que ens permetrà canviar de mes. Un cop es trobem al mes de maig cliquem el diumenge dia 22.
3) Ens apareixen dues possibilitats: Diada Argent i Diada Or i cliquem sobre l’hora (11:00).
4) Ara apareix l’apartat Accés Usuaris (comú en totes les reserves). I hi ha dos apartats: primer Usuari que és el número de DNI sense lletra i la Clau que és l’any de naixement en quatre xifres.
5) Apareix ara les Normes Higièniques i Declaració d’Autorresponsabilitat que cal acceptar marcant l’apartat Accepto les condicions de reserva. I seguidament es clica el botó que apareix de CONTINUAR.
6) Apareixen les dades de la Reserva i, si tot és correcte, clicar RESERVAR.
7) La reserva ja està confirmada.

NOTA: Aquest procés caldrà fer-ho per la persona convidada i cadascun dels acompanyants (màxim de 3) i la reserva dels acompanyants s’haurà de fer amb el mateix nom del convidat.
Per comprovar les reserves clicar a les meves reserves i podreu comprovar si tot és correcte.