III Open de Cervelló de Karate

Aquest dissabte es va disputar el III Open de Cervelló de Karate en la que van participar 5 competidors del Club.

La competició es va realitzar en el format d’eliminatòria directa i en les modalitats de Kata i Combat. Les categories fins a 13 anys van competir en la sessió matinal i des de 14 anys van competir a la tarda.

Van participar un total de 340 competidors repartits des de les categories Benjamins fins a les veterans. Cal destacar també el nivell dels clubs participants i dels seus competidors, ja que molts van aprofitar com a preparatori per a les properes fites oficials com son el Campionat de Catalunya infantil a Lloret el dia 9 de febrer i el Campionat de Catalunya Absolut que es farà el 2 de març a Esparraguera.

Els participants del Club van ser Marina Cruz a Kata i combat Benjamí, Dafne Luque a Kata i combat Aleví, Joel Luque Kata i combat Infantil, Nuria Macià Kata i combat Juvenil i a la categoría de veterans mes de 40 anys va participar la Isabel Ortiz.

Resultats:

Marina Cruz……..3a Clas Benjamí femení Kata (Tècnica)

………3a Clas Benjamí Femení Combat

Dafne Luque………3a Clas Aleví Femeni Kata (Tècnica)

………2na Clas Alevi Femeni Combat

Joel Luque……….2n Clas Infantil Masculí Combat

Nuria Macià………..Campiona en Juvenil Femení Kata (Tècnica)

………..3a Clas en Juvenil Femeni Combat

Isabel Ortiz………….2na Clas Veterans femení +40 anys Kata (tècnica)

En resum un total de 8 medalles que van aconseguir els nostres competidors en un fantàstic campìonat, excelent grup humà que va representar al Club amb orgull i amb molta il·lusió.