III CAMPEONATO DE ESPAÑA DE FIGURAS INFANTIL I RUTINAS JÚNIOR

El passat cap de setmana a les instal·lacions del M-86 de Madrid va tenir lloc el primer Campionat Nacional de la temporada de les categories Infantil i Júnior.

El dissabte al matí la nedadora Claudia Ballero es va penjar la medalla de bronze de la modalitat de solo tècnic júnior. Seguidament l’equip júnior va estrenar la nova rutina tècnica on van donar una bona imatge amb molt marge de millora, i situant-se a la cinquena posició.

A la tarda era al torn de les nedadores Infantils en la modalitat de figures: on Laura Carpio va quedar cinquena de la general i Meritxell Ferré es va penjar la medalla d’or de l’any 2006.

Al finalitzar la sessió de dissabte les nedadores Aina Saura, Meritxell Ferré i Laura Carpio van estar seleccionades per a la propera concentració de la selecció infantil.

El diumenge van tancar la competició amb la participació de la modalitat de duet tècnic, on les nedadores del club: Claudia Ballero i Andrea Medina van representar el club, aconseguint una setena posició.

En acabar la jornada la nedadora Claudia Ballero va està seleccionada per a participar a la propera concentració de la selecció júnior.

MOLTES FELICITATS A TOTES LES PARTICIPANTS!