Hugo Gotuzzo:”Vinc per aportar la meva experiència al volei del Club”

Des d'aquesta temporada, Hugo Gotuzzo és el nou director tècnic de la secció de volei del Club. Aquí ens explica els seus objectiu dins de la secció i els seus projectes.  
Com afrontes la teva nova etapa al C.N. Sabadell?
Bé amb molta il·lusió i moltes ganes, com cada vegada que un canvia de Club i de Ciutat. El projecte és interessant i hi ha molta feina per fer, per sort vaig trobar un grup de gent molt implicada que treballa per millorar la Secció dins d'un Club bastant ben organitzat.
Quins objectius et planteges en aquesta primera temporada?
L'objectiu principal és sens dubte organitzar la Secció en el pla tècnic i aportar la meva experiència en el desenvolupament del voleibol dins d'un Club. Si bé hi ha molt bona predisposició, no sempre és agradable per a la gent canviar coses, però aquest és el meu treball si volem donar dos passos cap endavant cada any.
Quines diferències trobes entre un club amb un equip en Superlliga i un altre a primera nacional?
La primera diferència evidentment és la mentalitat, en Superlliga és tot professional i apunten al rendiment exclusivament i en 1ra nacional és Amateur. Però no implica que no puguem comportar-nos com a professionals en tots els àmbits aquí també, al final l'únic que hauria de ser diferent és que uns cobren per jugar i altres paguen per fer-ho, però en tots dos casos els objectius són grupals i amb molta gent darrere treballant per assolir-los.
Com ha anat l'inici de lliga, tant de l'equip sènior com de l'equip cadet?
Per ara molt bé, estic molt content amb la implicació de les jugadores dels dos equips i els resultats van acompanyant. Crec que tots dos tenen molt marge de millora i esperem poder lluitar amunt en les seves Lligues, no serà fàcil, però treballarem per aconseguir-ho.
Quins projectes afronta la secció és aquesta temporada?
Jo només puc respondre a la part tècnica-esportiva i considero que són bastants ambiciosos. Pretenem potenciar tots els equips i que cadascú treballi amb un objectiu determinat. Ha estat molt difícil organitzar cada un en la seva confecció de plantilla i horaris d'entrenaments però crec que ha sortit força bé. Si bé hi ha moltes coses per seguir millorant, crec que estem en el camí correcte. De vegades créixer fa mal i això és el que em sembla que estem experimentant, però és necessari per posicionar el CNS en un lloc de privilegi dins dels Clubs de Voleibol a Catalunya.