Honved Orriols s’endú les 24h

En aquest 50è aniversari de les 24 hores poca cosa va canviar , a part de la sacada d’honor feta pels ex-presidents de la secció de fulbito que encara estan vius i del minut de silenci en record dels que ja no estan entre nosaltres, l’hegemonia de l’equip Honved Orriols es va tornar a demostrar a sobre de la gespa del camp del Club. 5 anys consecutius aconseguint el títol els posa ja en el record de records ja que cap equip abans ho ha aconseguit. Ni el començament dubitatiu de l’equip ( 1 empat i 1 derrota en els 2 primers partits ), va fer tambalejar aquest equip que està fet per guanyar aquesta competició. A la final va guanyar amb autoritat a l’equip que es presumia que li podia fer ombra, Els Taurons Papá Alpha, amb jugadors top dins el món del futbol sala estatal i local,  però a la hora del partit només va existir l’intractable Honved Orriols.

A la lligueta prèvia bastant igualtat, nomes Els taurons es van distanciar ràpid dels perseguidors aconseguint guanyar tots els partits fins tenir la classificació assegurada. Honved Orriols, Memory A.C., Creualtenc Atl i Ca la Carme Team  es jugaven 3 places i fins al final de la lligueta no es va decidir l´ultim equip entrar a les semifinals. Creualtenc  Atl amb un gol a l’últim sospir del partit eliminava a Ca La Carme Team i es col·lava a semifinals , ja que era un altre dels equips que s’havia reforçat amb jugadors de molta qualitat.

Les semifinals no van tenir color Els Taurons guanyava amb comoditat a un Memory AC ja molt cansat ( 6-2) i Honved Orriols arrasava amb Creualtenc Atl (6-1) en un duel sense color on Creualtenc Atl. Va pagar l’esforç del partit anterior per classificar-se.

La final va a tornar ser un partit típic per l’equip Honved Orriols , es va avançar aviat al marcador i va administrar amb la seva qualitat tècnica el “tempus” del partit. Taurons abans del primer gol va tenir 3 jugades molt clares de gol però no va aconseguir marcar…i ho va pagar. Mitja part 1-0.
La clau total del partit va ser l´inici de la segona part, en la primera jugada, amb un gol desafortunat en pròpia porta , els Taurons encaixava el segon gol que ja va ser definitiu. Honved  va gestionar encara més el control de la pilota i per Taurons tot i que ho va intentar mai va posar en perill la victòria del pentacampió. Al final 4-2 i nou títol per un equip de llegenda i que segueix fent història.