HISTÒRIC ASCENS DEL CLUB NATACIÓ SABADELL A LA DIVISIÓ D’HONOR DE TENNIS DE TAULA

La ciutat de Sabadell torna a tenir un equip a la Divisió d’Honor masculina de tennis de taula després del merescudíssim i treballat ascens del Club Natació Sabadell aquest cap de setmana a Pamplona en una eliminatòria de campions que es va decidir en el dobles. Després de 3 hores i 40 minuts de partit, els nedadors certificaven el triomf contra el CTM Boadilla (Madrid) per 4 a 3 aconseguint l’ascens a la categoria de plata. Un ascens històric per a la secció de tennis de taula del Club, que per primera vegada puja a Divisió d’Honor. Un ascens aconseguit amb una plantilla formada per quatre jugadors sabadellencs com són Pere Weisz, Ferran Brugada, Ivan Ruíz i Ramon Clivillé. I per un d’ells, el sub-21 Ivan Ruíz el primer gran ascens en la seva primera fase d’ascens a Divisió d’Honor. I és que les fases d’ascens s’han de viure i jugar, perquè no tenen res a veure amb un partit de Lliga o amb qualsevol altre competició per important que sigui.

El propi Ruíz, que després del partit tenia més de 900 watsaps en el seu telèfon, ho va viure en les seves carns i és que en els dos partits individuals que va jugar va tenir pilota de partit, que malauradament no va poder cuminar. Però el jove i apassionat Ruíz si va culminar una temporada expecional a nivell individual i col.lectiu, perquè el bloc en majúscules del Club Natació Sabadell va ser capaç de remuntar un 0-2 en contra davant el Boadilla per situar-se 3-2 gràcies al triomf del fantàstic Pere Weisz davant el nigerià Ahmed Wahab. Al final, tot es decidia en el dobles on el millor jugador de tennis taula de la història de Sabadell (Pere Weisz) i el talent més gran sorgit a nivell sabadellenc en les dues darreres dècades (Ferran Brugada) feien embogir els aficionats presents a Pamplona i a tots els que seguien el partit des de la distància. I és que el suport a Pamplona dels pares d’Ivan Ruíz (Pepi i Jesús), de Pim Gil, la seva dona i la seva filla Emma, Santi Ramoneda i Ernest Pardell es va notar en els moments claus i decisius.

I la rebuda diumenge a les instal.lacions de Can Llong del Club Natació Sabadell va ser de campions. La que mereixien els herois Ramon Clivillé, Ferran Brugada, Ivan Ruíz i Pere Weisz. El president de l’entitat Claudi Martí, el Director esportiu Xavi Balaguer i la directiva Sònia Mayor van felicitar en persones als quatre grans protagonistes de l’èxit. Al Club també els esperaven companys i amics per abraçar-los i donar-los l’enhorabona en persona. A través de la xarxes socials han rebut moltíssimes felicitacions començant per l’alcalde de Sabadell Maties Serracant, l’exalcalde Juli Fernández, la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sabadell, a més de Lourdes Ciuró, l’OAR Gràcia de Sabadell, el CTT Els Amics de Terrassa, l’ATT Castellar i desenes i desenes de palistes d’altres clubs catalans i de fora de Catalunya que han transmés sigui a les xarxes socials o de manera individual la felicitacions als grans protagonistes.