Hattrick s’emporta les 24 hores de 1a

Contra tot pronòstic l´equip Hattrick va guanyar el passat cap de setmana les 24 hores de 1a divisió, davant de a priori millors equips. L’equip Hattrick ja va dominar la primera fase de la competició quedant en primer lloc. L’acompanyaren a les semifinals Amics 87, que va superar per un clar 2-0 i en l´altre partit de semifinals es van enfrentar Fractals perruquers ( 2on ) i Estil Propi, victòria dels perruquers per un ajustat 1-0.

La final va ser de ritme baix i precaucions defensives pels dos equips, la calor i el cansanci es feien notar. La clau del partit va ser l´expulsió per doble groga d´un jugador del Fractals Perruquers, ja avançada la segona part i això va provocar que l´equip Hattrick es posés de clar dominador amb un jugador més, i així aconseguir 2 gols en els instants finals del partit.

Just guanyador equip Hattrick i com a anècdota cal destacar que l´unica noia que participa activament en la lliga social la Mònica Chapinal , es membre de l´equip guanyador. Hattrick també va aconseguir el premi a l´equip mínim golejat i el David Bonàs de l´equip Cuinats Can Llong va ser el màxim golejador del torneig amb 10 gols.

TROYA...MINIM GOLEJAT CAPITÀ FRACTALS PERRUQUERS CAPITÀ TROYA DAVID BONÀS ( CUINATS CAN LLONG ) MAXIM GOLEJADOR FRACTALS PERRUQUERS 2on CLASSIFICAT