Grans resultats al Campionat d’Espanya sprint de triatló i d’Aquatló

Aquest cap de setmana es va disputar a Banyoles, el Campionat d’Espanya Sprint de Triatló i diumenge el Campionat d’Espanya d’Aquatló.

La representació del Club va ser molt existosa: hem de destacar Claudia Perez Pay que va aconseguir la 4a posició en Triatló sprint de categoria júnior, després d’anar al davant durant tota la prova. L’espineta se la va treure el diumenge a l’Aquatló on des del primer moment es va col·locar en primera posició i va dominar la prova, pujant a la posició més altra del podi i proclamant-se campiona d’Espanya d’Aquatló en categoria Júnior.

Josep Colomer va continuar amb la seva trajectòria de podis i va proclamar-se dissabte al Triatló sprint subcampió d’Espanya de Triatló Sprint en Grups d’edat 65-69, i el diumenge repetia podi en l’Aquatló tornant a ser subcampió d’Espanya d’Aquatló en Grup d’edat 65-69.

Altres triatletes que també van aconseguir bones posicions en el triatló són Ignasi Barbarroja, Alberto Riosalido, i en Aquatló Julio Cervantes,  i els cadets Marc Dòniga i Arnau Castro.