GRAN VICTÒRIA DEL FEMENÍ A SANT CUGAT I EL MASCULÍ SEGUEIX SENSE AFLUIXAR

Cap de setmana rodó pels nostres equips sèniors. Per una banda una victòria del masculí a casa davant del CV Monjos per 3-0, però el més fort ha estat la victòria treballadíssima del femení a Sant Cugat per 2-3.

L’equip masculí es va imposar sense problemes del cuer CV Monjos amb tres sets totalment dominats de principi a fi (25-17, 25-12, 25-11). Després d’aquest resultat segueixen empatats al capdavant empatats amb el CV Roquetes.

El partit del femení si que ha estat molt emocionant. Les noies van sortir amb molta força als dos primers sets 23-25 i 17-25. El tercer, en canvi, les santcugatenques es van refer i el partit va donar un tomb total i van aconseguir empatar a 2 sets (25-20 i 25-12) i va arribar el desempat i, les nostres van saber reaccionar i tancar el partit amb un clar 11-15. Ara amb aquesta victòria es reforça el liderat amb 4 punts sobre el CH Bordils i 5 sobre el CV Sant Cugat.

Dissabte vinent l’equip femení rebrà el CH Bordils, un partit clau per consolidar el liderat. I el masculí rep al penúltim el AE Aula, un partit per seguir amb la ratxa.