GRAN VICTÒRIA DE L’EQUIP FEMENÍ A ATENES A L’EUROLLIGA

El nostre equip femení viatjava a Atenes per jugar el partit d’anada dels quarts de final de l’Eurolliga contra el Ethnikos Piraeus amb la idea de fer un bon partit, intentar acostar-se a la Final Four per tornar-la a jugar 3 anys després.
A la primera fase a Porto es va superar clarament a les gregues per 7 gols de diferència, però jugar a Grècia és una altra història i no ho posarien fàcil.
I així ha estat ja que les gregues han començat fortes i han aconseguit primer empatar a 3 al final del primer parcial i anar-se’n de dos al descans (6-4).
Però a la segona part tot ha canviat i amb dos gols a l’inici del tercer parcial es tornava a igualar al marcador a 6 gols a 5’28 i s’ha apretat en defensa i a pesar que a 4’03 i a 2’59 les gregues tornaven a empatar, poc a poc les nostres han anat agafant el control del partit i tancaven el tercer parcial amb dos gols per sobre de les gregues (8-10).
Al darrer quart el control ha estat total i s’han aconseguit marcar 3 gols i no deixant marcar-ne cap a les gregues deixant el marcador final amb 5 gols de diferència amb el marcador final de 8 a 13.
Però això no acaba aquí. Quan faltaven 48 segons pel descans la jugadora Judith Forca ha marcat el gol que posava el el 5 a 4 al marcador i significava el gol número 2000 del Cub en competició europea i categoria femenina.
Aquest resultat és molt important de cara al partit de tornada a casa nostra el dissabte 26 de febrer.

Parcials: 3-3, 3-1, 2-6, 0-3
Golejadores: amb 5 gols Judith Forca, amb 3 Maica Garcia i Maartje Keuning i amb 1 Margaret Steffens i Irene González.

Moltes felicitats equip!!

Un gran dia del nostre waterpolo. I demà més!!