GRAN VICTÒRIA DAVANT DEL CN ATL-BARCELONETA I MÉS LÍDERS!!

Partidàs el que s’ha vist avui a la piscina interior de 50 metres i ha acabat amb una victòria davant del CN Atlètic-Barceloneta.

Aquesta és una gran setmana i ha començat amb el millor partit de la Lliga Masculina que es pot veure avui.

El partit ha començat molt igualat i ha costat molt inaugurar el marcador. Aquest ha arribat de la mà del nostre jugador Kanstantsin Averka a 2’32 i ha 18 segons empataven els mariners i s’acabava el primer parcial.

El segon ha estat clarament dominat per l’equip visitant que ha arribat a tenir 3 gols d’avantatge a 3’40 (1-4) per sort just abans d’anar al descans Fran Valera ha marcat el 2 a 4.

A la represa ha tornat la igualtat intercanviant gols però, gràcies a un millor encert dels nostres jugadors, han aconseguit arribar al final del tercer parcial amb un gol per sota dels mariners (6-7).

I ha arribat el darrer parcial on podia passar de tot i ha estat un parcial d’altíssim nivell. Primer han aconseguit empatar el partit, seguit d’un gol visitant i de nou un gol dels nostres jugadors. Així amb empat a 8 gols s’ha arribat a l’equador del parcial i, en aquest moment, els nostres jugadors han tancat bé en defensa i han aconseguit marcar dos gols més fins el 10 gols a 8 final.

Parcials: 1-1, 1-3, 4-3, 4-1
Golejadors: amb 3 gols Kanstantsin Averka, amb 2 Francisco Valera i Sergi Cabanas i amb 1 Bernat Sanahuja, Marcel Teclas i José J. Bustos.

A part de seguir imbatuts aquesta victòria referma el liderat del nostre equip i, a falta de 4 jornades, la possibilitat d’acabar líder de la fase regular està més a l’abast. Això donaria avantatge de camp de cara a la disputa dels play-offs.

El proper partit serà aquest mateix dijous a la piscina del CN Caballa de Ceuta.

Moltes felicitats equip!!