GRAN VICTÒRIA DAVANT DE LES ITALIANES DE L’ORIZZONTE I PRIMERES DE GRUP

Avui el nostre equip femení tenia el partit clau per ser primeres de grup davant les italianes de l’Ekipe Orizzonte.

Les nostres jugadores han sortit molt concentrades i han controlat el partit des de l’inici. Han estat valentes i el primer parcial amb un clar 4-0 encarrilava el partit. Les italianes tot i reaccionar no s’ha pogut endur el segon parcial i, amb un empat a 3, s’ha arribat al descans amb un 7 a 3 favorable al nostre equip.

La clau vindria al tercer parcial amb un clar 3 a 0. Així s’entrava al darrer quart amb un decisiu 10 a 3.  I al darrer parcial, tot i que les italianes han apretat fins a situar-se a tres gols (10-7)  a 0’55, ja no hi havia temps i a 0’26 arrodoníem amb un gol el 11 gols a 7 definitiu i que reflexa el gran treball del nostre equip.

Parcials: 4-0, 3-3, 3-0, 1-4
Golejadores: amb 3 gols Judith Forca, amb 2 Margaret Steffens i Maica Garcia i amb 1 Marina Serrano, Gurpreet Sohi, Maartje Keuning i Nona Pérez.

En aquesta fase s’han aconseguit un total de 91 gols a favor, dels quals 22 els ha aconseguit una sola jugadora la Judith Forca.

En una primera fase només la temporada 2012-2013 a Imperia (Itàlia) es van aconseguir més gols a favor, en concret 105, però hi havia un partit més.

Després d’aquesta victòria ja en són 109 en competició europea, 1966 gols a favor i un 68% de victòries.
Moltes felicitats a les jugadores i equip tècnic per aquesta extraordinària fase prèvia!!