GRAN TARDA DELS NOSTRES EQUIPS SÈNIORS DISSABTE A LE NAUS

Díes com els de dissabte són dels que fan afició. Dues victòries seguides i amb rivals, a priori, superiors.

El primer de jugar va ser el Sènior Masculí que rebia al líder de la Superlliga 2 el UBE L’Illa Grau.

El partit va començar molt igualat i fins el 20-20 no se sabia com acabaria. A partir d’aquí els castellonencs van estar més encertats i es van imposar per un ajustat 23-25. Però a partir d’aquest moment tot va canviar, Una sortida en tromba dels nostres jugadors va permetre un clar  5-0, però els visitants van reaccionar i es van posar per davant 11-12. Amb un parell de canvis el partit va entrar sota control i els nostres van acabar imposant-se per 25-20.

A partir d’aquí, gràcies a una gran defensa, els altres dos sets van caure del costat del nostre equip per 25-16 i, el darrer tot i anar per darrera a meitat del set, van tornar a imposar-se per 26-24.

Resultat: 3-1 (23-25/25-20/25-16/26-24)

Després entraven en joc les fèmines de Primera Nacional davant del Barça.

En aquest cas el primer set, tot i haver de remuntar, va acabar caient del costat del nostre equip per 25-23. La resacció blaugrana va arribar al segon set amb un 15-25.

El tercer set va estar molt ben jugat pel nostre equip i s’ha  imposat per 25-15 i, al quart set podía passar de tot. I així ha estat. Tot i que les nostres jugadores han anat per davant, dues reaccions de les jugadores del Barça reduien les diferències, però al final el marcador ha estat de 25-20.

Amb aquesta victòria l’equip femení es situa còmodament al mig de la taula.

Aquesta setmana l’equip masculí viatja a Lleida a la pista del Rodi Balàfia i el femení va a Bordils per jugar amb el Club d’Hanbol.