Gran paper a la Copa Espanya de volei

La secció de voleibol del Club Natació Sabadell ha tancat l’any amb la participació de set dels nostres equips al torneig que organitza la RFEVB i en el que prenen part més de 370 conjunts dels quals, 81 són de casa nostra, convertint-se així en la comunitat que més equips envia a terres Castellanes.
El passat dia 27, dos equips Cadets a Valladolid i dos equips Alevins i un Infantil a Guadalajara, tots ells en categoria femenina encetarien la competició. A més, a també a terres manxegues, el Club ha estat l’únic representant català amb representació masculina amb un equip Aleví i un Infantil.
L’èxit d’aquesta competició s’escriu amb majúscules, ja que, l’experiència acumulada pels esportistes en tan sols quatre dies de competició, multiplica amb escreix, els coneixements adquirits durant la temporada als respectius clubs.
Pel que fa a l’àmbit estrictament competitiu, enguany s’han assolit fites més que meritòries col·locant tres dels equips vallesans entre els deu primers de les seves categories.
Dintre d’aquests, hem de destacar el subcampionat aconseguit per les noies de l’Aleví A que, comandades per l’Abril Pérez, es van emportar la segona plaça després de tancar un torneig en què només van perdre els dos sets de la gran final disputada diumenge davant l’equip Burgalès dels Maristes.
Com a cloenda de la gran festa del voleibol estatal, diumenge a Guadalajara la Selecció Espanyola va disputar un encontre amistós contra la de Portugal mentre que, dissabte a Valladolid, les millors jugadores de la SFV Iberdrola van fer gaudir de valent a tothom que va omplir el Poliesportiu Pisuerga.
Aquestes han estat les classificacions finals dels nostres equips:
Aleví A- Segon
Aleví B- Vintè
Aleví Masculí- Tercer
Infantil A- Vint-i-quatrè (Grup 1)
Infantil Masculí- Setè
Cadet A- Trentè (Grup 1)
Cadet B- Vint-i-setè (Grup 3)
Fantàstica cloenda d’any pels nostres equips que, després de la pausa Nadalenca, tornaran a la competició domèstica per mirar d’assolir les fites fixades abans de començar el curs.