GRAN CAP DE SETMANA DEL NOSTRE VOLEIBOL

Aquest cap de setmana el nostre Voleibol ha continuat amb els seus bons resultats a la pista i al Vòlei Platja.

Al Pavelló de la Vall d’Hebron s’ha disputat la Fase Final per la Classificació pel Campionat d’Espanya de la Catagoria Cadet Masculina. El nostre equip hi participava amb l’avantatge d’estar classificat per les Semifinals.

Dissabte el rival va ser l’anfitrió el CV Vall d’Hebron i el nostre equip es va imposar clarament per 3 sets a 0. I diumenge van disputar la final amb el FC Barcelona i es va repetir el resultat 3 a 0, primers i classificats pel Campionat d’Espanya que es disputarà a Castelló de la Plana del 7 al 11 de juny.

La segona gran fita del cap de setmana ha estat a càrrec del del nostre entrenador Sergi Reñé, al costat del seu company Óscar Jiménez que ha estat Sotscampions de la Copa del Rei de Vòlei Platja disputada a Menorca.

 

I per completar els èxits les nostres jugadores de vòlei plata, Emma Torres i Danielle Boada es van proclamar subcampiones de l’última prova de la lliga d’hivern i, gràcies a aquest resultat, s’han proclamat CAMPIONES de la Lliga d’hivern de vòlei platja.

Moltes felicitatsa tots i totes!!