FLUIDRA I EL CLUB PROLONGUEN EL SEU ACORD FINS L’ANY 2024

NOTA DE PREMSA

Fluidra i el Club Natació Sabadell prolonguen el seu acord de patrocini fins al 2024

● Amb aquest nou acord, Fluidra a través de la seva marca AstralPool, reafirma el compromís amb els esports d’aigua i amb el club amb què té una estreta relació des de fa 16 anys.

10 de febrer de 2022 – Durant un acte celebrat a les instal·lacions del club, el President Executiu de Fluidra, Eloi Planes, i el del CN Sabadell, Claudi Martí, han signat un nou acord de patrocini pel qual la companyia continua la seva estreta relació amb el club i continuarà sent el seu patrocinador oficial sota la marca AstralPool.

En virtut d’aquest nou acord, tant el primer equip de waterpolo masculí com el femení del CN Sabadell, continuaran anomenant-se “AstralPool CN Sabadell” fins al 2024.

Durant l’acte, Eloi Planes va mostrar la seva satisfacció per poder prolongar “l’estreta relació” que té la companyia des de ja fa 16 anys amb aquest club, en vista de “els molts valors que ens uneixen com el treball en equip, la passió pel èxit o la cerca de l’excel·lència”.

Per la seva banda, Claudi Martí va mostrar el seu agraïment amb Fluidra en nom del club i va afirmar: “Comptar amb un espònsor de la importància mundial de Fluidra ens dóna sens dubte prestigi, que al seu torn li tornem donant a la marca gran notorietat a través de els nostres èxits esportius que van més enllà de l’àmbit nacional”.

A més de ser una de les entitats esportives catalanes amb més socis, el CN Sabadell compta amb un dels millors equips de waterpolo femení de la història, que des del 2008 exerceix el seu domini a la Divisió d’Honor i també a Europa. Entre els seus últims èxits hi ha haver aixecat nou Supercopes d’Espanya, cinc Copes d’Europa, tres Supercopes d’Europa o els setze títols de lliga.

Compromís amb els esports d’aigua

L’acord signat amb el CN Sabadell és un pas més dins del compromís de Fluidra, líder mundial en equipament de piscines i wellness i solucions connectades, amb l’esport aquàtic. Així, aquest nou patrocini se suma als ja existents amb el Club Natació Atlètic-Barceloneta, a través de la marca Zodiac, amb la Reial Federació Espanyola de Natació, i amb el Club Natació Terrassa sota la marca GRE.