Al Club Natació Sabadell ens esforcem per estar al dia en les últimes tendències de fitness a Sabadell perquè l’oferta que tenim a la disposició dels nostres abonats sigui la més completa i actual, per tal que puguin practicar les classes que més els agradin, ja que és fonamental per a la seva motivació i continuïtat en la pràctica de l’activitat física, un hàbit molt saludable que des del nostre centre i tot el nostre personal treballa per transmetre-ho als nostres socis, des que són petits per a assegurar-nos que quan siguin adults el continuïn tenint.

Si vols posar-te en forma i tens uns objectius molt concrets i ambiciosos, et proposem els entrenaments personals amb els nostres experts del Club Natació Sabadell, que s’encarregaran de definir un programa de fitness adequat a les teves necessitats, d’acord amb el teu estat de salut, disponibilitat, etcètera. Aquesta és la forma més ràpida d’aconseguir les teves metes amb seguretat, ja que també vetllem per una pràctica correcta que eviti lesions.

T’oferim les darreres tendències de fitness a Sabadell

També posem tots els nostres recursos a l’abast dels centres educatius de la ciutat i voltants per a organitzar activitats extraescolars a Sabadell a les nostres instal·lacions o en les seves, ja que el nostre personal especialitzat pot desplaçar-se a aquests centres per a impartir-les per comoditat dels alumnes i els seus pares o bé venir a un dels nostres centres on comptaran amb unes instal·lacions molt completes i dotades de tot el necessari.
Les nostres instal·lacions són àmplies i comptem amb diverses piscines cobertes i exteriors en les quals impartim cursos de natació a Sabadell dels quatre estils, per a persones que busquin aprendre des de zero, fins els que volen perfeccionar la seva tècnica o realitzar un entrenament constant i dirigit per tècnics especialitzats. La gran oferta d’horaris en els nostres centres fa molt accessible aquesta proposta d’esport tan saludable a molts nivells.

Formulari contacte

Club Natació Sabadell li vol informar que les dades recollides en aquest formulari seran tractades amb totes les garanties que marca l’actual normativa de protecció de dades i amb la unica finalitat de proporcionar-li la informació per vosté demanada respecte als serveis de Club Natació Sabadell.

Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, a la portabilitat o l’oblit, dirigint-se per escrit a: Club Natació Sabadell. Delegat de protecció de dades, C/Montcada,2 (08203), Sabadell, o per correu electrònic a l’adreça:  rgpd@nataciosabadell.cat