FINETWORK, NOU PATROCINADOR DEL CLUB NATACIÓ SABADELL

L’operador de fibra i mòbil torna a fer costat a l’esport femení a través d’una aliança amb el club català.

Sabadell, 11 de novembre de 2021.- L’operador de telecomunicacions de fibra i mòbil, Finetwork, en una nova mostra del seu compromís amb la societat, i en aquest cas concret amb l’esport femení català, ha arribat a un acord de patrocini amb el Club Natació Sabadell.

El Club Natació Sabadell és el més gran d’Europa (és el club de natació amb major nombre de socis i major nombre de piscines d’Europa), amb més de 100 anys d’història, en el qual l’esport femení és el rei. Disposa d’escola pròpia, i ha proporcionat al llarg de la història més de 50 esportistes olímpics. Emmarcat en aquest club, el seu equip femení de waterpolo és el millor de la història recent, comptant en el seu palmarès amb 5 Eurolligues, 3 Supercopes d’Europa, 18 Lligues Nacionals, 17 Copes de la Reina, 11 Supercopes d’Espanya i 10 Copes de Catalunya.

Aquest acord, més que un patrocini, suposa una aliança entre el Club Natació Sabadell i Finetwork: la mateixa és una de les més importants per a l’entitat catalana i s’estén durant els pròxims 3 anys, durant els quals el club portarà en els seus equipaments com a patrocinador principal a Finetwork, qui a més formarà part del nom de la piscina de waterpolo de Sabadell on juga com a local totes les competicions (“Finetwork Aquatics”). Per part seva, el club sabadellenc signa un partnership amb una empresa de l’àmbit de les telecomunicacions, a través del qual podrà oferir nous serveis de tecnologia als seus socis de la mà de Finetwork, comptant fins i tot amb una botiga en les instal·lacions del club de Can Llong, promocions especials per a socis i sòcies de l’entitat catalana, etc.

Claudi Martí Mortes (President del Club Natació Sabadell), indica que “de nou Finetwork torna a ser la referència del suport d’una empresa a l’esport. És un orgull per a nosaltres que demostrin amb aquest acord el seu compromís amb l’esport femení català, i estem segurs que aquesta aliança ens proporcionarà grans avantatges a totes dues entitats”.

Per part seva, segons Manuel Hernández (CEO de Finetwork), “a Finetwork compartim amb un club històric i modèlic en l’esport català com és el Club Natació Sabadell els valors d’esforç, superació i il·lusió per guanyar, i estem segurs que, amb aquest acord, junts arribarem el més lluny possible”.

Finetwork és l’operador de telefonia mòbil i fibra que, oferint els seus serveis en tot el territori nacional, representa l’alternativa en les telecomunicacions. Amb seu a Alacant i Madrid, compta ja amb més de 700.000 clients i ha revolucionat el sector, liderant-lo amb una oferta realment competitiva que permet aconseguir el màxim estalvi amb total confiança, i basada en la millor xarxa (segons Vodafone i estudis independents), un canal exclusiu de vendes en expansió i un servei al client de qualitat. La companyia està fermament compromesa amb l’esport espanyol i actualment patrocina a diferents esportistes d’elit, com el pilot de fórmula 1 Fernando Alonso, el piragüista olímpic Saúl Craviotto, el pilot de Moto3 Pedro Acosta i la campiona del món de karate, Sandra Sánchez. A més, és Soci Patrocinador de les Seleccions Masculina i Femenina de Bàsquet d’Espanya i Operador Oficial de Telecomunicacions i Soci Patrocinador de la Selecció Espanyola de Futbol (Masculina i Femenina), i té com a ambaixadors a Joaquín Sánchez i Fernando Romay. Des de la temporada 2021-2022, Finetwork es converteix en el patrocinador principal del Reial Betis Balompié i de la Reial Societat.