FINETWORK NOU PARTNER DEL CLUB

Finetwork, un partner clau perquè el Club NatacióSabadell pugui continuar lluitant per l’Eurolliga Femenina de Waterpolo

En una mostra més del suport a l’esport per part de l’operador de telecomunicacions

Sabadell, 11 de març de 2021.- L’operador de telecomunicacions de fibra i mòbil, Finetwork, en una mostra més del seu suport a l’esport i en aquest cas al waterpolo femení, ha arribat a un acord de patrocini i col·laboració amb el Club Natació Sabadell per ajudar que l’equip femení de waterpolo del Club Natació Sabadell pugui continuar lluitant al màxim nivell per a tornar a guanyar l’Eurolliga Femenina.

El Club Natació Sabadell és el més gran d’Europa (és el club de natació amb major nombre de socis i major nombre de piscines d’Europa), amb més de 100 anys d’història, en el qual l’esport femení n’és el rei. Disposa d’escola pròpia, i ha proporcionat al llarg de la història més de 50 esportistes olímpics. Emmarcat en aquest club, el seu equip femení de waterpolo és el millor de la història recent, comptant en el seu palmarès amb 5 Eurolligues, 3 Supercopes d’Europa 17 Lligues Nacionals, 15 Copes de la Reina i 11 Supercopes d’Espanya.

Aquest equip competeix actualment a l’Eurolliga, trobant-se en la fase de quarts de final contra l’Olympiakos, al qual va derrotar per 14 a 12 en el partit d’anada disputat el passat 27 de febrer a Sabadell, restant pendent el partit de tornada que es jugarà el dissabte dia 13 de març a Atenes. Com tot l’esport en general i el waterpolo en particular, l’impacte de la pandèmia està posant en risc la participació dels equips espanyols en les competicions continentals, per la reducció dràstica de recursos econòmics dels clubs. Davant aquesta situació, Finetwork ha realitzat una mostra més de suport a l’esport, convertint-se en patrocinador de l’equip femení de waterpolo del Club Natació Sabadell i ajudant amb la seva aportació econòmica a disposar dels recursos necessaris perquè l’equip català pugui continuar competint en aquesta competició.

Claudi Martí Mortes (President del Club NatacióSabadell), indica que “estem immensament agraïts a Finetwork pel seu suport, que ha estat clau per evitar posar en risc la participació del nostre equip femení de waterpolo en aquesta Eurolliga. Finetwork demostra amb accions com aquesta el seu suport al 100% a l’esport espanyol, i al català en aquest cas concret”.

Per part seva, segons Manuel Hernández (CEO de Finetwork), “continuem fent costat a l’esport, i en aquest cas, davant la sol·licitud d’ajuda que ens va arribar d’un club històric i modèlic en l’esport català com és el Club Natació Sabadell, a Finetwork no hem dubtat a proporcionar aquesta ajuda que permet que puguin disputar la competició amb les màximes possibilitats d’èxit, desitjant-los que hi arribin el més lluny possible”.

Finetwork és l’operador de telefonia mòbil i fibra 100% espanyol que, oferint els seus serveis en tot el territori nacional, representa l’alternativa en les telecomunicacions. Amb seu a Alacant i Madrid, compta ja amb més de 500.000 clients i ha revolucionat el sector, liderant-lo amb una oferta realment competitiva que permet aconseguir el màxim estalvi amb total confiança, i basada en la millor xarxa (segons Vodafone i estudis independents), un canal exclusiu de vendes en expansió i un servei al client de qualitat. La companyia està fermament compromesa amb l’esport espanyol i actualment patrocina a diferents esportistes d’elit, com el pilot de fórmula 1 Fernando Alonso i la campiona del món de karate, Sandra Sánchez. A més, és Soci Patrocinador de les Seleccions Masculina i Femenina de Bàsquet d’Espanya i Operador Oficial de Telecomunicacions i Soci Patrocinador de la Selecció Espanyola de Futbol (Masculina i Femenina).

Club Natació Sabadell és el més gran d’Europa en la seva categoria (és el club de natació amb major nombre de socis i major nombre de piscines d’Europa), amb més de 100 anys d’història, en el qual l’esport femení n’és el rei. Disposa d’escola pròpia, i ha proporcionat al llarg de la història més de 50 esportistes olímpics. Emmarcat en aquest club, el seu equip femení de waterpolo és el millor de la història recent, comptant en el seu palmarès amb 5 Eurolligues, 3 Supercopes d’Europa, 17 Lligues Nacionals, 15 Copes de la Reina i 11 Supercopes d’Espanya.