FINALS COPA MORRAL 2022

Aquest passat diumenge 1 de maig ens disputar les finals del trofeu Morral com ha estat habitual cada temporada menys quan no es va poder disputar per la pandèmia.

Primer van competir en la final de veterans dos clàssics de la competició FH Pavimentos Soinco vs CEM Prolase. En un partit més igualat del que es pot veure en el marcador final, Soinco es va proclamar campió per 4-2. Una molt bona primera part en que es va arribar amb 3-1 els hi va servir per poder proclamar-se campions, ja que en la segona part l´equip del Prolase va sotmetre als campions en molts minuts d’atac i gol, que a vegades per les intervencions espectaculars del seu porter o per autèntiques jugades de mala sort, no els hi va servir per donar la volta al marcador. Soinco va aprofitar molt bé les seves poques ocasions i el seu caràcter defensiu de la segona part li va valer per poder guanyar el partit.

A la final del campionat social, també dos històrics del fulbito del Club es retrobaven de nou després de portar una aferrissada lluita en el campionat de lliga passat en que Memory va sortir campió. Però en aquesta final el campió va resultar Creualtenc Atl. després d’estar més encertat en el llançament de penals, després d’un electritzant duel que va acabar amb 2-2 i es va tenir que resoldre als penals desprès de jugar també la preceptiva pròrroga en cap dels dos equips va imposar-se. Creualtenc va començar manant per 1-0, però Memory li va donar la volta al partit i, finalment, Creualtenc tornava a empatar i finalment va ser més efectiu als penals.

Gran jornada de fulbito amb dues grans finals de gran nivell. Bon ambient a la pista de gespa del Club en el retorn de l’essència del nostre esport després de la pandèmia. Els senyors Morral van fer entrega dels trofeus als campions i sots-campions.