Final de temporada pels nois del sènior

Enorme, només així podem qualificar la temporada de l’equip comandat pel Jordi Fernández.
La passada campanya el conjunt blau va assolir la classificació per fase d’ascens, fita que no s’aconseguia des de feia molts anys. Aquest fet, col·locava el llistó per la present temporada d’allò més alt i ben a prop han estat de tornar a saltar per sobre.
Tot i un inici irregular on es van perdre un bon grapat de punts, molts d’ells al desempat, l’equip ha fet una segona volta més consistent i han arribat a la penúltima jornada amb opcions d’entrar als llocs que donaven el passi a les tan desitjades fases d’ascens a Super Liga 2.
No ha pogut ser, però de mica en mica anem consolidant un equip que, amb la combinació d’experiència amb l’entrada de nanos joves que pugen del planter, de ben segur, ben aviat tornarem a lluitar amb els millors clubs de la categoria.
Al partit d’ahir, s’arribava ja sense opcions matemàtiques però amb les ganes de tancar aquest curs amb bon regust de boca guanyant el darrer partit davant d’un pavelló ple a vessar.
L’equip visitant, CV Sant Martí, segon classificat i amb la necessitat de sumar, almenys, un punt per tal d’assegurar matemàticament la segona plaça, era dels més durs de la taula, ple de nanos joves i amb un poder físic important, la tasca de vèncer no era gens fàcil.
Només començar els nois entrenats per l’Alejandro Varese, exentrenador del nostre Club, van imposar un ritme esfereïdor empentats per l’ànsia d’arribar al seu objectiu i es van endur el primer set per un ajustat 22-25.
Al segon parcial, l’equip visitant seguia imposant-se amb un atac molt sòlid que la defensa local, amb prou feines aixecava. Tot i la resistència vallesana, la segona tanda i el primer punt volava cap a Barcelona (20-25).
Tocava donar el do de pit per mirar de remuntar i tancar el curs amb el cap ben alt i, amb un adversari ja més relaxat on van començar a rotar jugadors menys habituals, la grada va poder gaudir d’un tercer i quart set on s’igualava el marcador donant pas a un nou desempat (el sisè d’enguany).
La dinàmica havia canviat i els nois, empentats per un pavelló ple com mai, van gaudir d’una darrera victòria sumant dos punts més per tancar la temporada en una meritòria quarta plaça.
CN Sabadell 3 – CV Sant Martí 2 (22-25/20-25/25-20/25-15/15-6).
Ara toca descansar per tornar la temporada vinent amb més il·lusió i força que mai fixant grans objectius per tal d’assolir més i millors èxits.
ENHORABONA EQUIP!!