FINAL COPA CATALANA FEMENINA: NO HA POGUT SER. DERROTA PER UN SOL GOL

Waterpolo – No ha pogut ser. La final d’avui s’ha decidit al darrer parcial després d’una gran remuntada de les nostres jugadores.

El partit ha començat amb les mataronines apretant i més efectives de cara a porta i s’han imposat al primer parcial per 1 gol a 3. L’Irene González ha estat la que ha marcat el gol.

El segon parcial ha començat amb un gol a favor del nostre equip que posava el 2-3 al marcador però de nou les mataronines han aconseguit ampliar la diferència. I s’ha arribat al descans amb un dur 2 a 6 que posava les coses difícils. Maartje Keuning ha marcat el segon gol.

A la represa les nostres jugadores han sortit amb les idees clares i, poc a poc, han anat reduïnt les diferències fins a posar-se dos gols per sota a 1’57 (7-9) per acabar el tercer parcial. Malauradament un gol del Mataró a 0’03 posava el 7-10 frenant així la remuntada. Els 5 gols els han marcat: Bea Ortiz (2), Paula Leitón, Maartje Keuning i Sofia Giustini.

Era difícil, i més jugant a Mataró, però lluny de baixar els braços les nostres jugadores han sortit a pel partit i, fins el minut 3.24 la diferència al marcador s’ha mantingut entre els 2 i 3 gols per sota. En aquell moment el marcador era de 9 gols a 12 i semblava tot dat i beneït. Però 2 gols cosecutius han posat el marcador en 11 a 12 a 1’39. Hi havia temps però una falta en contra i una millor gestió del temps de les mataronines els ha permès fer-se amb el primer partit de la temporada. Els darrers 4 gols els han marcat: Maartje Keuning, Maica Garcia, Bea Ortiz i Irene González.

Parcials: 1-3, 1-3, 5-4, 4-2
Golejadores: amb 3 gols Maartje Keuning i Bea Ortiz, amb 2 Irene González i amb 1 Paula Leitón, Sofia Giustini i Maica Garcia.

Des d’aquí felicitar al Mataró pel títol i pel nostre equip per la lluita i les ganes demostrades.

Fotografia: CN Sabadell. Equip sots campió/@natacio.cat