Fase d’ascens Super lliga 2 masculina

Igual que les seves companyes, els nois viatjaven a la recerca del que, a començament de temporada només era un somni.
El primer partit va ser un reflex del debut de l’equip femení, ja que, tot i jugar contra un rival potencialment superior que, acabaria enduent-se el torneig, els nois van arribar a disposar un bon avantatge al quart set que, d’haver-se materialitzat, hagués posat un 3/1 al marcador i els tres punts al caseller dels nostres. Però els gaditans no havien dit la darrera paraula i , no només van remuntar el set sinó que van rematar la feina tancant el partit al cinquè i definitiu set.
Dissabte tocava guanyar i la tasca no seria gens fàcil, ja que, el rival (CV Pinto) era l’amo de la pista i també estava necessitat de la victòria.
El partit va comencar amb una sensible baixa que deixava als de Jordi Fernández sense un dels seus atacants titulars. Ja posats a la feina, el primer round se’l va endur l’equip local però, al segon, els de blau van revifar i van deixar als madrilenys amb només 17 punts, resultat que feia somniar amb el partit. Les dues següents parts van ser un frec a frec total i es van decidir per 3 i 2 punts de diferència, dissortadament a favor del contrincant.
Quedava per disputar un darrer partit que encabiria als sabadellencs a la cinquena plaça, després de guanyar en un altre disputat partit davant CV València.

Enorme participació dels primers equips de la secció que sumen experiència per tal de tornar a intentar l’assalt de categoria, qui sap si la temporada vinent. Aquesta però, ja toca a la fi i només ens queda que felicitar a l’equip tècnic i a tots i cadascun dels jugadors i jugadores que, com mai, han donat tot el que duien a dins per tal de deixar el nom del seu equip al lloc més alt.