FASE D’ASCENS: SEGONS I TERCERES PER ACABAR

Ahir es van disputar els darrers partits de la Fase d’Ascens que determinàven les posicions finals.
En el cas dels nostres equips el masculí lluitava per la primera posició i el femení pel tercer lloc. Al final els nois van ser segons i les noies terceres.

L’equip masculí s’enfrontava als organitzadors del Aluminios Galisur VB Utrera va començar el partit cedint el primer set, però imposant-se als dos següents. El quart però va caure clarament a favor dels anfitrions i el tie-break també va ser clarament per ells (17-25/25-22/25-21/15-25/9-15).

Per la seva banda l’equip femení es va imposar per 3 a 1 al CV Oviedo en un partit força disputat amb els sets molt ajustats i només van cedir en el segon set (25-22/21-25/25-23/25-21).

Aquesta Fase d’Ascens ha estat una recompensa a la gran temporada dels nostres equips sèniors i, tal com dèiem ahir, el masculí s’ha guanyant la plaça per jugar l’any vinent la Superlliga 2 i el femení no per poc ja que només els dos primers aconseguien l’ascens. No obstant com diu el tècnic de l’equip femení Hugo Gotuzzo “no seria d’estranyar que convidéssin a l’equip femení a competir a la Superlliga 2”. Caldrà esperar.

Moltes felicitats a tots i totes per la grandíssima temporada que han fet!!