EUROLLIGA FEMENINA: VICTÒRIA MOLT LLUITADA DAVANT DE LES GREGUES PER DOS GOLS

A priori es preveia un partit complicat, com així ha estat. Un partit igualat en tot i que s’ha decidit al darrer quart.

Les dades parlen per si soles: 10 faltes per cada costat i uns parcials amb diferències mínimes generalment d’un sol gol. Així el primer parcial s’ha arribat amb un empat a 3 i al segon parcial s’ha repetit el marcador tot i que a 3’45 pel descans les nostres s’han posat 6 gols a 4 després d’un gol de la Irene González. Però ha estat respost ràpidament per les gregues que han fet que s’arribés al descans amb empat a 6 al marcador.

El tercer quart ha continuat la tònica però amb un gol més per banda. Començava el darrer quart amb empat a 10 i podia passar qualsevol cosa. I ha estat el millor encert de les nostres jugadores les que han trencat el partit. Dos gols seguits de la Judith Forca posava el marcador 12 a 10 a falta de 3’42 i que encarrilava el partit. A partir d’aquí dos gols per banda han deixat el 14 a 12 final.

Parcials: 3-3, 3-3, 4-4 i 4-2

Golejadores: amb 5 gols Judith Forca, amb 2 Catharina Van der Sloot, Maica Garcia, Maartje Keuning i Irene González i amb 1 gol Marina Cordobés.

El partit de tornada serà el proper dissabte dia 13 de març a Atenes on es preveu un altre partit molt disputat.

Moltes felicitats equip!!