EUROLLIGA: DERROTA MALGRAT LA LLUITA I ENTREGA DE LES NOSTRES JUGADORES

La piscina de l’Olympiacos sempre és una piscina molt difícil i costa moltíssim guanyar-hi. I avui, encara que s’ha jugat sense públic ha estat igual. Amb tot el resultat de 10 gols a 5 no reflexa la lluita i la gran igualtat que hi ha hagut durant el partit.

El partit ha començat amb molta igualtat i s’ha arribat al final del primer amb empat a 1 i ha continuat fins els 38 segons per acabar el segon quart un penal a favor de les gregues les ha permès arribar al descans amb el marcador de 3 gols a 2.

La segona part ha començat amb un tercer quart on un millor encert de les gregues ha permès augmentar la diferència a 2 gols (6-4) i l’eliminatòria es posava a un gol. Tot estava per decidir.

Les gregues han apretat i han aconseguit augmentar a 3 gols la diferència (8-5) a 5’59, però un penal en contra a 2’17 ha posat a les gregues amb un 9 a 5 i quedava massa poc temps. Al final les gregues han tornat a marcar i han deixat el marcador final de 10 gols a 5.

Parcials: 1-1, 2-1, 3-2 i 4-1
Golejadores: amb un gol Catharina Van der Sloot, Marina Cordobés, Maica Garcia, Maartje Keuning i Ekaterina Tankeeva.

Ara tocarà lluitar per la Copa LEN amb els equips que quedin fora dels quarts de l’Eurolliga. Els rivals seran Dynamo Uralochka, CN Mataró Goufone i Lifebrain Sis Roma.

L’equip femení tornarà a la Lliga Nacional visitant el CN Terrassa dimecres a les 20.30 hores i dissabte rebrà el CN Mataró a Can Llong dos partits de màxima exigència.