EURO CUP: CLASSIFICATS PER QUARTS DE FINAL!!

Ens havia tocat un grup molt complicat amb l’Ortigia. el Vasas i el Sibenik de tres lligues molt fortes.
Després del bon partit a la piscina de l’Atlètic-Barceloneta s’afrontava amb ganes aquesta fase i le final ha estat extraordinari: classificació per quarts de final i quedar primers de grup.

Divendres 8 d’octubre: CC ORTIGIA 10 – CN SABADELL 9
-Parcials: 2-1, 3-3, 4-2, 1-3
-Golejadors: amb 3 gols Lluc Bertran, amb 2 Bernat Sanahuja i Francisco Valera i amb 1 Sergi Cabanas i Ramiro Veich.
Primer partit amb l’Ortigia va ser igualadíssim amb alternatives constants. Però el tercer quart el 4-2 a favor dels italians posava el marcador un 9 a 6 que semblava definitiu, però els nostres van saber reaccionar i anar retallant la diferècia fins al 10-9 final. Va faltar temps.

Dissabte 9 d’ctubre: VASAS SC 4 – CN SABADELL 6
-Parcials: 1-2, 2-1, 1-2, 0-1
-Golejadors: amb 2 Bernat Sanahuja i Francisco Valera i amb 1 Lluc Bertran i Kanstantsin Averka.
Un segon partit era a caixa o faixa contra el sempre complicat equip local del Vasas. Un partit igualadíssim que es va decidir al començament del darrer quart quan es van aconseguir els dos gols de diferència que seria el resultat final de 4 gols a 6.

Diumenge 10 d’octubre: CN SABADELL 10 – VK SOLARIS SIBENIK 9
-Parcials: 6-2, 3-3, 0-2, 1-2
-Golejadors: amb 5 gols Kanstantsin Averka, amb 2 Lalo López-Escribano i amb 1 Marcel Teclas, Francisco Valera i Lluc Bertran.
La classificació depenia del darrer partit davant del Sibenik. Una forta arrencada ens posava un claríssim 6-2 al final del primer quart i l’empat a 3 del segon ens portava al 9 a 5 al descans. La segona part el Sibenik ha apretat i ha anat reduïnt la diferència a dos al final del tercer quart. La clau ha estat el gol del nostre jugador Averka que posava la diferència a 2 gols a 5’21 pel final. I al final un gol del Sibenik deixava el 10-9 final que a més de la classificació i degut al triple empat amb l’Ortigia i el Vasas feia que al final fóssim primers de grup.

Els quarts de final es disputaran els propers dies 27 d’octubre el partit d’anada i el 10 de novembre el partit de tornada. No se sap encara el rival ja que a part dels 4 classificats dels dos grups d’aquesta segona fase de l’Euro Cup (Telimar Palermo, Bvzc-Zuglo, CN Sabadell i CC Ortigia) falten els 4 equips provinents d’una eliminatòria entre equips de l’Eurolliga.

Dimarts el nostre equip jugarà a casa la segona jornada de lliga davant del CW Navarra.

Moltes felicitats equip!!