ENEKO SANCHEZ SOTSCAMPIÓ DEL MÓN INFANTIL EN DUO MIXTE

Natació Artística – Des de dimecres la capital grega acull el Campionat del Món Infantil i el nostre Club hi està representat amb un nedador l’Eneko Sánchez i les nedadores Alba Rosal i Raquel Gimeno i, fins avui, estan fent una gran actuació.

El nostre nedador Eneko Sánchez ha participat avui en dues finals: duo mixte i en solo. En el duo fent parella amb la nedadora Helena López que ha aconseguit quedar sots campió den Duo Mixte amb una puntuació de 234.4902 només superada per la parella xinesa i millorant la classificació de la preliminar d’ahir en què van ser tercer darrera de les parelles xinesa i americana. I en el Solo masculí ha estat quart (224.6346) per darrera dels nedadors italià, xinès i americà.

I les nostres nedadores Alba i Gimeno han participat en Solo Mixte Figures. L’Alba ha estat 21a (77.4242) i la Raquel 37a (76.3333).

Diumenge l’Alba disputarà la Final de Duo Lliure amb la nedadora Ariadna Benito. Ahir a la preliminar van ser quartes amb una puntuació de 174.0000 per darrera de les parelles americana, grega i japonesa.

Fotografia: el duo mixte amb la nedadora Helena López i Eneko Sánchez/ RFEN